Koş Dur :)

Mayıs 18, 2007

Pazar günü Bilgiç'e erken bir doğumgünü kutlaması yapmaya karar verdik. Temmuz ortasında yeterince arkadaş toplayamadığımızdan doğumgünleri ağabeyininki gibi kalabalık geçemiyordu hiç. Buraya kadar iyi hoş da, henüz kimsenin bu kararımızdan haberi yok. Ayrıca, beyefendi "Arabalar" filminin partisini istiyor. Dün gece geç vakitlere kadar geçen haftalarda marketten topladığım kutuları kapladık Can'la. Ama daha bunların üzerine resim çizilerek arabaya benzetilmeleri lâzım. Bilgehan'a oğlum birer direksyon yaparız onunla dolaşırsınız demiştim , gel gelelim o bebek oyuncağıymış, araba gibi araba istiyormuş. Hayır korkum şu ki bu beyefendi benim karton kutuları da beğenmeyecek :)

Şimdi iki gün sonra parti verecek birisi olarak dün neler yaptığıma bir bakalım :

Üç gün boyunca aralıksız yapılan ütülerden sonra çamaşır odası boşalınca, "Aa hazır burası boş , ben şu battaniyeleri falan yıkayayım" diye dolabıma bir el attım. Eee, bilimum bohça, havlu, zamazingo da peşinden geldi. Akşam evde koridor da dahil olmak üzere her yer dağınıktı ki bu dağınıklık hali hâlâ devam etmekte. Yani gelen misafirleri dolabımda karşılamam lâzım , zira en düzenli yer orası şu anda.

Rüzgârdan ev tozutmuş durumda. Tabi bütün kapılar pencereler açılırsa, bahçe içindeki bir ev ne kadar tozsuz durabilir?

Tatlı , pasta börek anlamam, gelenlere makarna partisi yapacağım. Evde makarna bile kalmadı. Alışverişe çıkmak gerek.

Bir pasta siparişi vermeli. Gitmeden Reyhan'ın güzel pastalarından yemek istiyorum. (Zaten kilo verdiğim de yok tartıyı paralayacağım yakında, bari ağız tadıyla bir şey yiyeyim)

Ha, çağırmayı düşündüğüm 10-12 aile var. yaklaşık 15 tane de çocuk. Bu sabah hava serin ve bulutlu. Pazar günü açmazsa bahçeye doğru yayılırız düşüncem de kalmayacak :)

HA ha ha, yahu ben hâlâ niye burada duruyorum. Öğleden sonra da gezmeye gideceğim, kalkıp işlere koyulmam lâzım:)

Ay anlatırken yoruldum.

Haydi ben gidiyorum artık. Hepinize günaydın. Gülümseyen bir güne açılsın sabahınız. Unutmayın, bugün "Yaşasın Cuma" .

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Günaydın Handancım, üzülme şimdi el birliğiyle girişiriz işlere.. Sen koridorlardaki dağınıklığı toplarken ben de bir süpürge açar, toz alırım. Sonra pasta siparişi verir, kalan işleri bölüşürüz.. Ama önce şöyle keyifli bir kahvaltı edelim. Kekik ve zeytinyağı neredeydi, şu beyaz peynirin üzerine gezdireyim biraz :-) Sevgiyle kal. Filiz.

    YanıtlaSil
  2. Günaydın
    Flizden bana iş kalmamış walla,sen alışveri yaparken bende bahçeyi düzelteyim biraz.İşler bitince şöyle güzel bir çay demlerim birlikte yorgunluk atarız.Çayın yanında pratik olsun diye hamur kızartalım.(Rahmetli anneannem çok yapardı bize çocukken..)Bana yasak olduğundan tadına bakar bahçe domatesi ve salatalıkla yetinirim.
    Hadi bakalım herkes işinin başına
    :D Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  3. Oooo işin zor vallai ama bir şekilde hallolur tabii. Kendini üzme diyeceğim ama gezmeye gideceğine göre üzmüyorsun zate :)

    YanıtlaSil
  4. Ahaaa Handann pess ettii :D bırak recimii lütfennn yaa ben seni bu halinle sefiyorum :D :D:D Her nekadar bu halini görmesemde olsunnn ben seni böyle sefiyorummm canımmmm Handann :) Sen çok yorulacaksın belli dur bende geliyorum Pazar günü :D bak çikolatalı ve kestaneli yaş pasta yerim ben :D olmadı ben getiririm sana yaş pastaları :D Çünkü bu kadar misafire 1 yaş pasta yetmez :D ayy yapcak çook iş varr :D ben burda hayal kuruyorum iyi mi :D Hadi ben kaçtım seniii kocamannnnnn şöyleee enn enercik dolusundan öpüyorum lakin buna ihtiyacın var :D:D:D (enerciye yani :D )) Yaşasınnn Cumaa buarada :))

    YanıtlaSil
  5. sevgili handan, sen anlatırken ben yoruldum :((. Madem yoruldum, filizle gulcinde erken gelip calısmıslar zaten, ben sooyle gecip bir kenarda oturayım canım.Cumanız hayırlara vesile olsun şekerler..

    YanıtlaSil
  6. Filiz, Gülçin, teşekkür ederim :) Siz de olmasanız, yardım eden yok :D

    Aslıcım, ben o kadar sıkıntıya gelemem , arada kaçmalıyım :)

    Rejimin ucu kaçtı zaten Zehracım :)

    Ha ha ha, oturmak yok öyle Angel canım, parti sonrası bulaşıklara yardım et bari :)

    YanıtlaSil