Diyet Miyet

Mayıs 03, 2007

Şimdi ben bugünlerde sağlıklı besleniyorum ya. Yani açıkçası açım ya.-Yok annecim o kadar aç değilim. Hastalanmam meraklanma. Ay senin kızında anoraksiya olacak göz var mı hiç:)- Kendime motive olmak açısından ödüller koymaya çalışıyorum. Ya, iyi de ödül bulmak ne zor şeymiş. Zayıflarsam şu kıyafeti alıcam demenin bir faydası yok, ben de biliyorum ki zayıflayamazsam da alacağım yeni bir şeyler. Can beni tropikal adalara götürecek desem, ha ha ha 34 beden olsam da olacak iş değil. E iyi de memleketin içinde gezmediğimiz yer de kalmadı. Yok yok yok, bunların hiçbirisi ödül olmuyor bana. Derken Beriş'le ödülü bulduk. -Bu arada ben zayıflayacağım diye Beriş bir deri bir kemik kalacak, benden fazla motive olmuş durumda, kalori hesaplamaktan gözleri yemek görünce hesap makinasına dönüşüyor :D- 4 kilo verdiğimde yarım ekmek arası patates, patlıcan, biber kızartması yiyeceğiz. Bir de sarımsaklı nefis domates sosu. Bütün hayalimiz bu şu anda. Az kaldı bir kilo daha verebilirsem Eserel ne derse desin koyacağım kızartmaların fotoğrafını buraya :)

Bir de şunu anlamış bulunmaktayım ki ıssız ada, çöl, her neresi olursa olsun yanımda su varsa bana hiç birşey olmaz anacım. Hani bir hafta sonra gelip bulsalar değil sağlığımın bozulması, gram kilo bilem kaybetmemiş olurum. Bu da böyle bir metabolizma işte.

Herkese günaydın. Hafif bir güne açılsın sabahımız :)

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. Diyet deme Handan'cım kilo hiç deme sabahta tartıldım yine rakamlar tokat gibi indi yüzüme :(

    YanıtlaSil
  2. Ben de tartıldım, sonra da hemen Beriş'e müjdeyi verdim . Sanırım pazartesi günü yapabileceğiz ekmek arası kızartma hayalimizi :) Darısı başına diyeceğim ama açım aç :D

    YanıtlaSil
  3. Tünaydın Handan:))

    Dün geldim İstanbuldan ama görünemedim kimseye. Hımm demek diyet durumları hee.. Üüüff birden İstanbulda yediğim tatlı üzerine dondurma geldi aklıma nedense:))) Neden acaba yaa? Tamam tamam ben gene devam edeyim diyetime:)) Yahu sen nasıl 4 kilo verdin ki hem? Ben 3 ayda anca 4 kilo verdimdi spor bi taraftan, diyet bi taraftan:((İyi valla yaaa. Anladım sen denize girmeye hazırlanıyorsuuunnnn:((( İyi bakalım...

    YanıtlaSil
  4. suu hayattır benim için.
    yemeksiz kalırım ama susuz fazla yaşayabileceğimi sanmıyorum:)

    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. Bir deri,bir kemik,bir göbek canımcım :((

    YanıtlaSil
  6. HAndancım bu aksam subtitleda bir Fajita yemisim, sinemadan sonra da starbucksta kremalı frappiçino, Keske bugun koymus olsaydın su fotoları. 4 kilo versem fıstık gibin olacam ama yok, tık yok. En sevdigim kıyafetlerim bana uzaktan bakıyor bu ay.Ben sizin mesajlardan motve oldum rejim yapmaya gerci ama ilerleyemiyorum. Ya birde fenlisesinde senin o ekmek arası kızartmaları yapardık biz de pazar aksamları, yemekhaneden calardık. Hic unutmam o sene 9 kilo almıstım ben yatılı okulda.Hayatımda sismedigim kadar sistigim 4-5 ay. Annem sonra 12 kilo verdirdi bana :)) Hhaha..

    YanıtlaSil
  7. Bir beden küçülmüş bir bünyeden, SELAM olsun.
    Forma girmeye başlamış olan bu insan GÜNAYDIN der.
    Zayıflayacağım canım deyip, sinirleri çamaşır ipi gibi gerilmiş olan Aylin'den sevgilerle. hohohoho

    YanıtlaSil
  8. Katrecim, nasıl mı kilo verdim? Açım canım :) Bunun yanında gün aşırı 4 km yürüyüş yaptım.

    Bibis, ben de aynı fikirdeyim:)

    Beriş, bu konuda literatüre geçeceksin :D Ha ha ha.

    Afiyet olsun Eserel canım :)

    Aylin, valla bu sefer sinirlerim pek gerilmedi benim, nasılsa. Bir sonraki buluşmada, sen zayıflasan da ben sisko kalsaydım çatlardım valla :D

    YanıtlaSil
  9. gü-nay-dın Handan:))

    YanıtlaSil
  10. Ben kilo almaya devam ediyorum, önceki diyetten sonra daralttığım pantolonlarıma giremiyorum.. Geçen yaz aldığım daracık badyleri ise aklımdan bile geçirmek istemiyorum.. Diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, tartıya çıkmıyorum bile artık. Diyetisyene bir gitsem kesin vuracak beni.. Allahım napıcam ben yaaaaa.... Lütfen bir fincan motivasyon ödünç verirmisiniz bana?

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Filiz, ben iki senedir itinayla biriktirdim, onları vermeye çalışıyorum şimdi. Bir kere verdik bir daha niye veremeyelim ki. Hadi hadi, çıkart diyetisyenin verdiği listeleri bir yerlerden. Derin bir nefes al, başla. İlk hafta zor oluyor ama sonrasında mide küçülüyor zaten. Senden iyi haberler bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Zor valla, Allah kolaylık versin, canım şu ödülden istedi, ben şimdi yiyebilir miyim acaba?

    YanıtlaSil