Lost Oldum

Mayıs 24, 2007

Yok, kaybolmadım, ama daha beter halim :)

Pazartesi akşamı saat dokuzda Lost seyredeceğim diyerek itinayla TV karşısına geçtim. Çocukların uzun zamandır yapmak istedikleri maket vardı. Can da o diziyi sevmediği için çocuklarla o işe bulaştı. Tam oturdum ki o da ne. Pazartesi Lost yok ki House var. Gerçi benim için hava hoş, onu da seviyorum da, gemi direkleriyle uğraşan birisi seyredemedi tabi :)

Salı akşamı Lost seyredecektim. Beriş geldi. Onunla çay, sohbet derken kaçırmışım.

Ama beynimin bana oynadığı oyun hâlâ sürüyordu. Dün gece Can eve geç gelecekti. Telefon ettiğinde saat tam dokuza geliyordu. "Çocuklara yemek yedirdim şimdi Lost'u seyredeceğim" dedim ona. Tam o sırada film başladı. Tabi ki Grey's Anatomy. Aaaaa....

Bu akşam Lost var mıydı acaba :D

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Günaydın Handan, Lost olayı tam bir hastalık. Biz ilk iki sezonu dvd den izledik. Ama ne izlemek bir bayram tatilini komple bu işe ayırıp sabah başlayıp ertesi sabah saat 4 lere kadar hiç durmadan. Şimdi de bölümler Amerikada yayınlandıkça internetten indirip izliyoruz. Zaten 3. sezonun bitmesine de 1 bölüm kaldı.. Tavsiye ederim sen de öyle yap.. Gününü sen seç yani :-)))

    YanıtlaSil
  2. :)))) Günaydın Canımm Handan :)

    YanıtlaSil
  3. lanet bi dizi olduğu konusunda herkes hemfikir sanırım. askerden geldikten sonra pc'ye yüklediğim ilk iki sezonu 5 günde izledikten sonra maymuna döndüğümü bizzat fark ettim.. İşyerinde uyuklarken patrona yakalanmakta cabası.

    YanıtlaSil
  4. "Previously on LOST"
    :) Haha. Handan hnm, aramıza hosgeldiniz :)ben 3.sezon 13.bölüme kadar bu durumdaydım. Sonra meteor dustu :) Ben "yok artık" diyerek tüm ilgimi kaybettim diziye. Sİmdi friends var takip ettigim, tavsiye ederim. Hem onda beklemek yok tüm sezonlar elimde :)

    YanıtlaSil
  5. Filizcim,internetten indirip film seyretme işine henüz giremedim :) Görüntü falan nasıl oluyor?

    Günaydın Zehra :)

    İlk iki sezon gerçekten çok sürükleyiciydi Züper, ama bu son sezon nedense aynı şekilde sarmadı beni.

    Eserel, aslında saydığım üç diziden en çok Grey's Anantomy'yi seviyorum ben. Bir de MyMax de Everwood var. Küçük bir kasabada geçiyor. Onu keyifle izliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Handancım, kalitesi süper, hatta Amerikada yayınladığı günün ertesinde Türkiye de birileri çeviriyi yapıp, alt yazı için uygun dosyayı da yayımlıyorlar. www.yuzsekiz.com mesela enteresan bir site..

    YanıtlaSil
  7. Handan'cım bende aynı durumdayım.1.sezonu dvd den seyrediyorum 22. bölüme geldim ama sabah iş olunca gece geç saatlere kadar başında oturamıyorum...Cidden bir hastalık bu dizi.

    YanıtlaSil
  8. 3. sezonun son bölümünü anlattı bugun arkadaslar ben bir sure daha seyretmiycm ama tabii ki dinledim. Bahsedeyim mi? bir de jack....ah jack....

    YanıtlaSil
  9. Hımmm...Birileri lost mu izliyor muş? Valla ilginç bi dizi. Kuzen getirip bölümleri bıraktıydı. İzlemediğimizi görünce gelip aldı. Dedim yahu anlat neden şu şurda bu burda? Yoookkk bi de kızdı siz ne anlarsınız diye. Hee bi de benim kuzen kendine üzerinde lost yazan tişört almış. Fanatik demek heralde bu değil mi?Ben de karlı kış gecelerinde izlemek isterüm doğrusu bu lostu:))

    İyi geceler Handan:))Benim bu çinici halim ne olacak bilmem. İki yıldır gark oldum çinilere. Yalnız fekat bu defa kolye yaptım yaaa:)))

    İyi tamam gidicem de özlemişim sana yorum yazmayı napiim:))

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim Fİliz, bakacağım o siteye :)

    Gülçin, ben en çok ilk sezonları sevmiştim :)

    Şşşşt, söyleme bakiim Eserel :)

    Katre, bir kere havasına girilmeyince seyredilmiyor o dizi. Ama kim nedir anlayınca da bırakılmıyor. Sesini duymak güzel. İyice gömülme de arada gel böyle :)

    YanıtlaSil