Hadi Kalk :)

Kasım 01, 2006

Uyandırma servisimiz burada , çat diye çatlamak üzere olanlar için ilaç gibi :)

GÜNAYDIN...

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Ohhh.Canım benim şarkı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Sana enerji takviyesi yapayım dedim :)

    YanıtlaSil
  3. Kız bu tepedeki pazenler patiskalar neyin nesi? Manifaturacı gibi doldurmuş tepeye parça kumaşları. AYYY TOPU KAÇA KARDİŞŞŞ? Kış geldi ya. Sıcak tutar eheh. EYLEMLERİM DEVAM EDECEK. Duyduğuma göre Richard Bach telif hakkı alcakmış senden tepedeki sözü için.ŞU ADAMIN MAİL ADRESİNİ Bİ BULSAM HEMEN İHBAR ETÇEM ZATEN SENİ. Hayatta mı kı Richard Bach? Aman Richard Bach düşsün tepene. Pazenlere gelesice. 100 kiloya çıkıp da, koşu bandını kısa devre yaptırttırıtırıttırısaca...
    Eylemim bitti gidiyom şimdi.

    YanıtlaSil
  4. Ben myspace .coma takılıyorum şimdi. Ayyy sapık dolu orası da. Şablon olayısı hoşuma gitti ondan ordayım şimdilik. Ama dövcem bikaç kişiyi yakında. Manyak mıknatısıyım ben ya. Ben nerede maynaklar orada ayyyyyy..Sende gelsene kız. Sana güsel bi sayfa yapalım. Orasıda inkilizce. iNKİLİZCE PROFESÖRÜ ÇIKCAM ZATİ.

    YanıtlaSil
  5. Bak ayıp olmasın,''Yazdıklarımı okumuyo bu kız..Cik cik cik ötüyo''demeyesin diye verdiğin linki tıkladım. MP3LÜ BİŞİLER AMA SAYFA AÇILACAK DİYE BEKLEMEKDEN SAÇLARIMA AKlar düşecekdi. Sen günaydın falan demişin ama sayfa açılana kadar akşam olcak. Kapadım bende. Dinleyemedim. Haberin olsun yani..
    Hem zaten ben hala küsüm sana.
    Vazgeçtim.
    100kilo olma sen.
    150 kiloya çık.
    Gıcık
    Hıh.

    YanıtlaSil
  6. Kızım benim dişim ağrıyo kendimi zor idare ediyorum şimdi sana cevap yetiştiremiycem, gönder yeni sayfanın adresini de iadeyi tacize geleyim iyileştikten sonra bir ara.

    YanıtlaSil
  7. Bu cevabı bana mı verdin?
    Ben üstüme aldım şimdi.
    Çok ağrıyorsa çektiriver dişini.. Kökü sende nasıl olsa felan ni ho ho .
    Ben myspaceyi de dün kapattım. Kız dedim ya sana. Tiskindim internetten. Senin tacizine gerek yok anacım. Yeteri kadar tacize uğradım zaten .. Erkek adıynan bi blog açıp kadınlara kızlara sarkmayı düşünüyorum. Bir de öyle bi deneyelim. Alemin sapıkı olmassam bana da şükriye demesinler. Kar fırtınası bekleniyor İstanbulda. Sen gelcen herhal.
    Hadi sana iyi ağrımalarrrrrrrr.. Geçmiş olsun der, burnundan sıkarım.
    (Bi ağrı kesici içmeyi akıl edemiyosun değil mi? cık cık cık. ondan işlerim kesat zati?)

    YanıtlaSil
  8. Sana diyorum tabi kime diyecegim baska. Ay bilgisayarin harfleri kayip yazi yazicam diye ugrasiyorum. Yoksa siralayacaktim bir suru cevap ama hadi yine sanslisin.

    Ordan bi ilac yollasan olmaz di mi illahi satin alacagiz, ti ti ti...

    YanıtlaSil