Çocuklarla

Kasım 05, 2006

Baktım ütünün biteceği yok. Ev süpürülecek. Öğle yemeği vakti geliyor. Ev kadını olmanın en zor tarafı paydos saati olmaması sanırım. İşler bitsin de şunu yapayım derseniz hiç şansınız yok iş bitmiyor. Bitmiyor...

Neyse, ütüyü fişten çektim, çamaşır selesini ve top haline gelmiş çorapları alıp çocukların yanına gittim.

"Beş dakika mola veriyorum, kim benimle çorap basketbolu oynamak ister?"

Cevap gülümseyen yüzlerde belliydi zaten.

Her zaman düşündüğüm gibi, kocaman modern oyuncaklar değil çocuklarımızın istediği aslında.

Çok eğlendik o kısacık sürede.

Ama söylemedi demeyin, bu küçük kaçamaklardan önce oyun bittiğinde çocuklara sunacak cazip bir seçeneği de bulmanız gerek. Örneğin ben "Molam bitti şimdi size üç boyutlu film açmamı ister misiniz?" dedim böylece "Biraz daha oynayalım..." , "Gitmee..." gibi karşılıklı sinirlerimizi bozup tadımızı kaçıracak manzaralar olmadan oyunumuz tamamlandı.

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. 3 boyutlu filmi nereden buldun?
    Oynadığınız çorap temiz miydi kokmuş muydu?
    NE BE NE? KONU YARATIYOZ HERHALDE BURADA CIK CIK CIK..Zati hüzün geldi bloguna gelince. Attır bikaç yaprak yandan ohhhhhh sefan olsun.

    YanıtlaSil
  2. canım handan iyi geceler:) yeni blogun çok güzel olmuş:)) yaff senin ütüde işte bitmiyor valla:)) allah kolaylık versin sana :)hadi bakalım canımcım şimdi seni kocaman öptüm ve ben kaçtım..

    YanıtlaSil
  3. OOOOHHHH BEEEE!!! HOŞ GELDİN HANDAN ABLAAAA!!!! YUPİ YAŞAA HEYOOOO!!! DAHA NİCE SEVİNÇ ÜNLEMLERİ... hOŞ GELDİİNN :D:D:D:D:D

    YanıtlaSil
  4. Sende yok mu üç boyutlu film? Ho ho ho... Valla beni de hüzün bastı bloğuma girince, annem de söylendi zaten,değiştiricem ihtimal.

    Zehracım, günaydın:) Benim ütü biter mi, bitmez... Öyle işte :(

    Hoş buldum Uskumru :) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. iki gıdımlık yazımı okuyamamışşşşşşş. Saddam düşsün tepeneeeeeeee.
    Ben bakayım sana şablon. Buzdolabının stok kısmına yazdan koymadın mı bikaç şablon?Ayol sen hamarat kadınsındır. Ben pazardan aldım benim şablonu.

    YanıtlaSil
  6. Maillerine bak. Şablon yolladım.

    YanıtlaSil