Kasım 15, 2006

Bazı filmler var ki televizyonda ne zaman rastlasam yine oturup seyrederken buluyorum kendimi.

Mesela...


Geleceğe Dönüş


Hayalet Avcıları


Yarın Aslında Dündü


Özel Bir Kadın


Kutsal Hazine Avcıları




Sen Uyurken



Yıldız Savaşları

Bunlar eskilerden aklıma gelenler. Yenileri ise başka bir posta artık :)

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. HEPSİ GERÇEKTEN ÖZEL VE GÜZEL FİLMLERDİ..ÇOCUKKEN İZLEDİĞİMİZ FİLMLER..BİR DERS BİR TELEVİZYON :)) HAHAHAHA YA BAYA Bİ GİTTİM ESKİYE :D ÇOKTA BAYA DEĞİL TABE :))))

    YanıtlaSil
  2. Sen uyurken ve özel bir kadını hala zevkle izlerim ben de:)

    YanıtlaSil
  3. Kız dün bütün gün annemdeydim. Bütün kanallarda Semra hanım filmi oynuyor. Bu kadın yine hortlamış. Hangi kanalı açsam ya o, ya kızı, ya kocası ayyyyyyyyyy.. Ben de bu kadının filmini seyrediyorum tekrar tekrar. He bir de Ajdar çıktı dün. Muz yiyemiyom ondan sebep. Magnezyum eksikliği çekiyorum.Allah sana çektirmesin. Hastamışın.
    Geçmiş olsun bu arada. Ben de gripliyim. Benden geçmiştir belkinim.
    Bak laf lafı açar diye buna derler. Sen ne anlatmışın. Ben de nasıl bi çağrışım yaptı yazın...:0)

    YanıtlaSil
  4. Bende Hababam Sınıfına takılırım nedense aslında takıldığım dizilerde var tekrarlarını görünce.. Bir Demet Tiyatro var mesela, İkinci bahar var hafta içi sabahalrı bunları gösterseler daha çok izlenir diyeceğimi bekliyorsunuz ama hayır gayet te hep ahu meriç hep semra reyting yapacak.. Çok acı ama böyle eski güzel filmler olmaz eski programlar olmaz illaki ver seda sayana kuşum aydına beynimizde gereksiz yer kaplayan nice elemanlara off off içim karardı yine:) (aylin sitene yorum yazamadım sinir oldum gıcık oldum hatta) (uskumru)

    YanıtlaSil