DVD

Kasım 28, 2006

Ben bir DVD seyredeceğim zaman hemen başlatabilmek istiyorum. Menü kısmında yaptıkları animasyonlar ya da ne deniyorsa onlara sinir oluyorum. Filmi başlat seçeneğinin çıkabilmesi için bekle dur işin yoksa.

Sonra bir de bazılarında dili seçtikten sonra ana menüye dönülüyor. Kardeşim bir bekle, sor bakalım altyazı istiyor muyum. Yeniden setup a girip altyazıyı aramak zorunda mıyım? Evet, zorunda oluyorum.

Neyse konuyla ilgili söyleyeceklerim bu kadar. Çekilebilirsiniz Sebastiyanlar. (Sebastiyan ve Manfiyi benden başka hatırlayan var mı bu arada )

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Küçük bir katkımız olsun: "DVD shrink" veya "DVD decrypter" adlı yazılımlarla, orijinal DVD'nizin istediğiniz kısımlarını yeni bir DVD'ye kopyalayarak "hemen başlayan DVD'ler" üretebilir ve bu sıkıntınızdan kurtulabilirsiniz. (Tabii menülerle uğraşmaktan hoşlanmayan bir kişinin bu işe vakit ayırma isteğine sahip olup olmayacağı meçhuldür). Özellikle ortalık yerde bulunan ve küçük yaştaki çocuğunuzun şerrinden korumak istediğiniz DVD'ler için bu yolu izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim yüreklius ve fakat sanırım bu daha zahmetli birşey :)

    YanıtlaSil