Gereksiz Gevezelikler

Mayıs 21, 2020

Sırt ağrısı ve muz kabuğu.


Ramazandan önce hep hafif ateşli, nane molla, halsiz ve hasta gibiydim. Bir ay neredeyse böyle geçti. Hatta oruç tutabilir miyim acaba diye düşünmedim değil.


Bir kendimi deneyeyim, öyle karar veririm diyerek başladım. Halsizliğim de hasta gibi hissetmelerim de geçti gitti iyi mi. Uzun aç kalmaklar bünyeyi güçlendiriyor diyenler haklı sanırım.


Ve fakat sırt ağrısı musallat oldu şimdi de. Geçen gün hiç iş yapacak halim yoktu. İki gündür gece ağrı kesicilere boğdum kendimi. Dün gece içmedim. Bugün yine ben buradayım demekte.


Yapboz yapmaktan mı diyordum, on gündür yapmıyorum. Mutfakta çok durup her bişeyi yıkamaktan desem e hep yapıyordum zaten.

Nedir anlamadım.



Hafif corona belirtisi diye okumuştum. Anacım bu hafif corona ne zaman geçecek o zaman. İki aydır belirti göstermekteyim :D

Neyse.



Hava serinledi yeniden. Battaniyelerin altında balkona attım kendimi. Dışarıda çimleri biçiyorlar, pek gürültülü.

Zaten sanırım evde duran bir biz kaldık, herkes sokaklarda :)


Birazdan market alış verişim gelecek . Öğlene yamağim yok. Akşama hamburger yapacağım. Dün pizza, önceki gün de tavuk burger yaptıydım zaten, pek sağlıklı besleniyoruz. Hayatımda bu kadar patates kızartmamışımdır :D Spor da hak getire, ramazandan sonra rejime başlamam gerekebilir.


İşte bu sabahki haller de böyle. Pamuk anne Handan'dan hepinize sevgiler.

Gidip şu fotoğrafların ardına şarkı saklayayım da bu gereksiz gevezelik bir işe yaramış olsun bari :)

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Canım geçmiş olsun, ceyranda kalmış olabilir misin ? bunla ilgili yoga hareketleri var , belki yayarı olabilir yorma kendini :)

    yazan : sonunda dibini boyamış bir dilek kişisi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle uzun zamandır geçmedi ki tutulma gibi bir şey değil sanki Dilek.

      Boyanın darısı benim başıma :D

      Sil
  2. O kadar tempoya sırt ne yapsın:) Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. Benim de herbiryerlerim ağrıyor sanırım kilo aldığım için ara sıra kızıma takılıp spor yapıyorum evde daha çok her yerim ağrıyor saçım 2 renk oldu eşim marketten yanlış boya almış...amaaan..ne yapalım işte ..gençlikte oluyor böyle şeyler:))sevgiler Handancım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tartıya çıkmadım henüz korkumdan B :) Spor da aksadı on gündür. Ramazandan sonra enkaz düzelteceğim artık :D

      İki renk saç bu sezonun modası olabilir bence :D

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun güzel kadın 😘 Annemde var sırt ağrısı akşama kadar mutfakta durmaktan ağrıyor diyor 😊.... dikkat kendine güzel kadın 😘 sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özlem :) Evet mutfaktan çıkamadan geçiyor günler. Ne pişirsem anında bitiyor.

      Sil
  5. Sırt ağrısı yazdığın iki şeyden de olur. Puzzle için aynı noktaya eğiliyorsun, bulaşık falan yıkarken de. Hatta uzun süre eğilerek tablet yada telden film izleyince de olur. Sert zemine sırt üstü yarım saat yat çok iyi geliyor bir de duruş şeklini değiştirince hemen geçer. Ramazandan sonra diyet şart:) Sevgiler, selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Puzzle yapmıyorum on gündür ama pek geçmedi Duo. Her bişeyi yıkayıp kurulayıp durmaktan da olabilir tabi.

      Kesinlikle diyet şart olacak, iftardan sahura yerken hadi neyse de tüm gün yemeye başlayınca ipin ucu iyice kaçıyor bayramda :D

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefondan blog yazmak, okumak yorum yapmak zor olsa da işe başlayana kadar hiç değilse bi şeyler yapmaya çabalıyorum.
      Geçmiş olsun. Bende de oldu sırt ağrısı. Hareketsiz kalmaktan oluyor. Egzersiz yapıyorum şimdi. Baya iyi geldi tavsiye ederim. Bizden başka evde oturan kalmadığı kesin:)

      Sil
    2. Ben her gün bir saat pilates yapıyordum zaten Derya ama şu aralar sıcak ve ağrı nedeniyle ara verdim. Geçmedi de bir türlü.

      Ben hep telefondan yazıp okuyorum :)

      Sil
  7. Ya sen Pamuk anne falan diyorsun da, yüzün bebek gibi olduğu için acaip yakışmış bence. Hem bu renk moda biliyor musun! Millet buna boyatıp alta yan mor falan attırıyor, bence çok modern ve tarz duruyor.
    Ya evde 3 tane erkek var, seni yatırsınlar sert bi zemine güzelce yoğursunlar sırtını uzun uzun, biri yorulunca diğeri.. Sonra bir de sıcak havlu sersinler. Ohhhh! Yapsınlar bunu o patates kızartmalarının hatrına yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç aklımda yokken beyaz saçlı olup çıkacağım en sonunda Ceren :D Tek sorun benim açık renk saç sevmememde. Makyaj yapmayı da sevmediğimden çok soluk oluyorum yaa.

      Hehe, ben huyluyum hiç masaj yaptıramam, gıdıklanıyorum :D Bir kere masaj yaptrmaya gitmiştim, en sonunda masajı yapan kız kahkaha patlattıydı halime. Zaten bit kadar bişey nasıl yaptıysa sonra üç gün ağrı kesici ile dolaşmak zorundan kaldıydım :D

      Sil
  8. Handan hanım patates bahsiniz bize de pek yabancı gelmedi. Abartmıyorum iki ay gün aşırı patates kızartıldı evde. Ve tabi malum kilolar alındı. Spor mu? O avrupa da yapılıyo biliyorum:) Kadim Türk milleti için yazılmış iki zıt kelime: Türkler ve Sporrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin ilginci sürekli birşeyler yiyen oğlum kilo verdi Taner, sanrım evde kızaran patatesler, köfteler dışarıdan yediklerimize göre çok daha sağlıklı ve az kalorili. İlginç, değil mi?

      Hahaha, evet spor bize dokunuyo :D

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun Handan, saçların da çok yakışmış👍

    YanıtlaSil