Meydan Okuma 28

Temmuz 28, 2023

 28- Beni üzen şeyler :

Çok çabuk sinirlendiğim için en yakınımdakileri kırdığımda üzülürüm. 

Ben birilerini sürekli arayıp sorarken, karşımdaki kişi beni hiç aramamışsa üzülürüm. 

Sürekli grup olarak buluştuğum arkadaşlarım benden habersiz buluştularsa üzülürüm. Genelde denk düşmüş olurlar ama ben öyle bir ortama denk düşersem ,meselâ, yanımızda olmayanı arar kulaklarını çınlattık falan derim.

Eskiden sevdiğim fincanlarım tabaklarım kırıldığında üzülürdüm. Ama artık o kadar umursamıyorum.

Ha, en çok da ağaç kesildiğinde üzülürüm. 

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. İnsan en çok en sevdiğini yerden yere vururmuş diye atasözü ya da deyimimiz var. Benim de tepem çabuk atar ve sonra üzülür, pişman olurum ama sevdiklerime asla asla kin tutmam tam tersi çok sevdiğim çok değer verdiğim insanlara kızarım hep:))))sonra hemen yumuşarım ama arayı düzeltmek için fırsat kollarım.:))

    Karşı apt. komşumla öyle bir şey yaşadık sonra ben yine de küs kalmaya dayanamadım barıştık ama ben haklıydım aslında yani ona küsmekte haklıydım şimdi anlatırım çooook uzun hikaye. Konu olan cadaloz bir komşum vardı yaşı benle yaşıt o da bana yaptığını hayatıyla ödedi, çok ahımı almıştı zaten valla üzülemedim kusura bakmasın kendi kızı bile illlallah derdi kadından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şekildeyim. Başkalarına gösterdiğim umutsamazlığı sevdiklerime göstermediğimden hemen parlayabiliyorum ama sonra da üzülüyorum.

      Sil
  2. Ağaç kesildiğinde üzülen kalbiniz.... 😢😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşımızdaki rvin önünde meyve bahçesi vardı. Sattılar orayı ev yapılacaktı. Mahalleli meyve bahçesi diye itiraz etti. Bir sabah ellerinde trsterelerle gelip hepsini kökünden kesmeleri hâlâ acıyla hatılarım. Ne ağlamıştım. Şimdi ise nereye baksak ağlıyoruz.

      Sil