Meydan Okuma 5

Temmuz 05, 2023

5-Ailem Hakkında :

Can ile Eminönü Kadıköy vapurunda karşılaştık. Ben kırk yılda bir oraya gitmiş, okul yıllığı işlerini halledip dönüyordum o da vaktim var hadi bi Kadıköy 'e gidip döneyim demiş. Vapurda üst arka açıkta ben bir uçta o diğer uçta otururken bakıştık bi müddet. Sonra Kadıköy'de 'de tekrar rastladık, gülümseştik. Derken dönüp yanıma geldi. Ertesi gün buluştuk. Bir sonrakinde de çıkmaya başladık. Evlenmeye karar vermemiz uzun sürdü ama. En sonunda 9.7.97 de evleniyoruz dedim. Yetiştiremedik. 7997 de evlendik :) 

Evleneyim, çocuğum olsun hayallerinde bir kız değildim. Ama insan birine aşık olunca karnında çocuğunu taşımak istiyor . Bu fikir öyle mutluluk verici bir fikir oluyor ki :)

Gerçi çocuğum olmasa birini evlât edinirdim , onu da aynı şekilde severdim bence :)

Evliliğimizin birinci yıl dönümünde bebeğimizin ilk hareketlerini ultrasonda gördük. Çekik gözleri ile japon balığımız aramıza katıldığında hayatımız boyut değiştirdi. Daha doğduğunda profösör gibi bakıyordu etrafa. 

Derken küçük prensimiz geldi, bizi bi dağıttı :)

Anne olmayı çok sevdim. Ama kendim olmaktan da vazgeçmedim. Belki de şimdi oğluşlarımın kuuul anne olduğumu düşünmeleri bundandır.

Kendini beğenmiş dört tipten oluşan bir aileyiz. Herkes her an birbirine girebilir ama bu durumda birisi sert bir şekilde ve yüksek sesle bağırır :

-BİZ SEVGİ DOLU BİR AİLEYİZ!

Kendimizi beğeniyor olmamız kendimizle dalga geçmemizi engellemez. Bence bu konuda en güzel örnek Can'dır. Çocuklarımız kendine gülen, yanlışlarını saklamayıp onları kabullenen bir ailede büyüdüler. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Arada üç pasak tepemin tasını arttırsalar da bana her gün çok sevildiğimi hissettirdikleri için onlara minnetarım. Annem , babam ve kardeşim bana bunu hep hissetirmişlerdir , evlendikten sonra da piremses gibi hayatıma devam etmek (tamam küçül de cebime gir piremses demeyin, ana kraliçe olsun :) belki de gençlik iksirimdir :)

Bence bizim ailenin en güzel yanı birlikte kahkaha atmamız, sarılmamız ve sohbet etmemiz. Bir de ne kadar sinirlensem de evden birileri çıkarken muhakkak sarılıp öpüp yollarım. Bir de birbirimize gıcık kapıyor olduğumuz zamanlarda bile evden çıkıp bir yerlere gidiyorsak Can'la kavgayı evde bırakıp giderdik çocuklar küçükken. Şimdi zaten hiç bir şeyi uzatasım gelmiyor, hayat kısa yeter bu kadar surat astığımız diyorum.

Ay ne çok diyeceğim varmış. Hadi şimdilik yeter bu kadar  :)



Benzer yazılarım

17 Yorum yap

  1. Yazı mı daha güzel, yoksa aile mi çok daha güzel karar veremedim. Bildiğim tek şey, okuyunca sanki içime yumuşacık bulutlar kaçtığı 😊🎈🎉⛅🌞🌟💙

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ailesiniz, ağzınızın tadı bozulmasın, Allah ayırmasın.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir tanışma hikâyesi:) Kader dedirten nitelikte:) Sevdiklerinle beraber nice güzel yıllarınız olsun Handan. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün Metehan, anne kime anlatsam sizin hikâyenin uçuk filmlerdeki hikâyelerden farkı olmadığını söylüyor diyordu :) Benden de öpücükler.

      Sil
  4. Mutlu bir yuvanın oluşmasında her bir aile bireyinin rolü olsa da başroldeki asıl kahraman, kadındır diye düşünenlerdenim.
    Kutluyor, mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı bir ailesiniz ❤️ Kendini piremses gibi hissettiren insanlarla sarılı olmak muhteşem 🤗 🧿🧿🧿

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar tatlı bir ailesiniz.Maşallah diyorum.:)

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. Ay hep anonim oluyor yorum lar. Mehtap.

      Sil
    2. Neden öyle oluyor ki acaba

      Sil