Bitmedi Gün

Temmuz 05, 2023

Dolunaydan mıdır sıcaktan mıdır iki üç gündür gece hacı yatmaza döndüm. Yatıyorum kalkıyorum, yatıyorum , kalkıyorum.


Dün gece de hem yatıp kalkmaktan hem de Can'ın uçuş saati son anda değişip sabahın beşine alındığından o çıkana kadar uyuyamadım. Sabah altıdan itibaren kargalarımız sağ olsunlar bet sesleri ile uykumdan zıplatarak uyandırmaya başladılar. En sonunda yedi buçukta kalktım.

Bir vitamin bir de ağrı kesici içtim. Zira diş doktoruna gidecektim yürürken kalçam ağrımasın dedim. Bu aralar ağrı iyice arttı, sabah yürüyüşlerini kağnı hızıyla yapıp topallayarak eve zor atıyorum kendimi. 

Pilates yaptım. Hazırlanıp çıktım. Doktoradan dönüşte keyifli keyifli Şişli'den Beşiktaş'a yürüdüm demek isterdim ama yokuş aşağı da olunca ağrı kesici felan sanki hiç içmemişim gibi canıma okudu ağrı. Artık bir ara gözümden yaş geliyordu acıdan. Son bir eforla kendimi vapura attım. Vapurda biraz dinlendim ama hâlâ geçmemişti, indiğimde doğru metroya yollandım. Normalde yürürüm hep. 

Kalça eklemimde kistler varmış. Doktor alması daha zor sen ağrıdıkça ağrı kesici iç, normal hayatını sürdür dediydi. Ama şu son ayda arttı ağrısı. Belki de ben kilo aldığım içindir . House dizisini izleyen vardır belki. House'un ağrısını anlayabiliyotum artık :/

Eve dönerken yolda arby's uğradım. Bilgehan da geldi. Birşeyler yedik. Dondurma aldık, döndük. Kendimi koltuğa attım. Haa, bu arada yolda iki ağrı kesici daha içtim tabi .

Bilgehan kuzeninin yanına istanbul'un öte ucuna gitmeye karar verdi. Ben de koltuğumdan ayrılmadan film keyfi yapmayı hayal ediyordum. Annemin çarpıntısı tutmuş, ilacı bitmiş.

Hadiii, eczaneler kapanmadan on beş dakika önce ilacı alıp anneme geldim. Beş saattir burada oturuyorum , o da karşımda yatıyor. Çarpıntısı geçti ama kendine gelemedi. Sanırım unutkanlık ilacının yan etkisi olabilir, midesi kötü. 

Bu arada aynu konuşmaları bin defa yaparken benim de beynim döndü biraz ama neyse .

Günün bitmesine üç dakika kaldı. 

Yarın yeni bi gün diyelim, napalım . 

Geçti geçti.

Not: Şimdi fark ettim de hiç çay içmedim bugün, çaysız gün mü olur yav.

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Geçmiş gitmiş olsun 🌺

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun, bizimki de duymamaya başladı, bir sorduğuna 5 defa cevap veriyorum. Sana da geçmiş olsun arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş ilerledikçe çıkıyor bir şeyler.

      Sil
  3. Ağrı kesici fazla oluyor sanki bir günde dokunmasın. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bilemedim , alsam bi türlü almasam bi türlü

      Sil
  4. Canım Handan, bir ikinci doktordan fikir alsan... Çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilolarımdan kurtulayım da tekrar gideceğim doktora Ceren.

      Sil
  5. Ağrıyla yaşadım, bilirim. Sonunda ameliyat oldum, bitti gitti ağrılar. Bence de bir başka dr den görüş alın. Bir de spor çok iyi gelmiyor ne yazık ki. Mehtap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pilates iyi geliyor da yokuş aşağı yürürken özellikle kistler sıkışıyor mudur nedir sıkıntı yaratıyor. Son aylarda çok kilo aldım, onları verip bir daha bakacağım duruma.

      Sil
  6. Belki de bir bardak çay içebilsen herşey ço kdaha kolay olacaktı... Çok geçmiş olsun. Ağrıyla yaşanır mı bilemedim belki de ikinci bir görüş almanızda fayda olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olacaktı gerçekten de :)

      Şimdilik kiloma odaklandım. Zira kaldırmıyor iskelet sistemim kiloyu. Geçen seneki kiloma dönünce yeniden bakacağım olaya. Bir de osteopat bulacağım sanırım, değişik bir göz de baksın.

      Sil