Meydan Okuma 12/13/14

Temmuz 14, 2023

Biraz aksadı benim cevaplar ama şimdi hepsini yanıtlayayım.

12- Favori TV dizin hangisi?


Eski CNBC-E dizilerinden seviyordum ben. Çok uzatmayan, aşırı komploda boğulmayan, temposu ultra ağır ilerlemeyen şeyleri seviyorum. Polisiye NCIS , Bons, Fringe, Medyum, hastane dizileri House, Grace Anatomy , Chikago Hope severek izlediklerimdendi. Netflix'de Witcher, Stranger Things, The Queen's Gambit sevdiklerimden. New Amsterdam da güzeldi çok.

13- Favori kitabın hangisidir ? Neden?

Bir tane kitap belirleyebileceğimi zannetmiyorum. Buket Uzuner, İsmail Güzelsoy, Ayfer Tunç, Sezgin Kaymaz, Ahmet Altan, Selçuk Altun, Ayşe Kulin sevdiğim yazarlardan ilk aklıma gelenler .

Ama tabi bu bloğun isim babası Bir'i hepinize tavsiye ederim :)

14- Sitilini tanımlar mısın?

Stilim pratiklik üzerine kurulu. Kıyafetlerim rahat ve kullanışlı olmalı. Üzerimde kırış kırış kalmamalı, aşırı sentetik olup koku yapmamalı, hareketlerimi engellememeli, ayakkabılarım spor ayakkabı olmalı ki yürüyerek gidebileyim her yere, kışın kot pantolon yazın da uzun bol kumaş pantolonlar tercihim. 









Tabii fotoğraflarda şarkı var. Öptüm sizi.

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Merhaba ben Ceren, CNBC-e dizileri ayrı dergisi ayrı güzeldi. Bizim zamanımızın Netflix iydi bence ❤️ enerjinize hayranım Handan Hanım cım ve ayrıca bu kadar uzun ve düzenli yazmanıza da bayılıyorum kocaman bir Masallah ve nazar 🧿 değmesin diyeyim size🥰 sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ceren, gerçekten de öyleydi CNBC-E .

      Bu aralar instagram iyice sıktı beni, bloğumu çok seviyorum. Meydan Okuma da olunca her güne yazı geldi. Üşenmesem de böyle devam etsem :)
      Bende de sevgiler.

      Sil
  2. Bütün bloggerlar önce rahatlık tercih ediyor diye düşünmeye başladım. :D Sentetik kumaşlara asla tahammülüm yok. Bu arada "blogun isim babası Bir" derken buradaki Bir neydi ben bilemedim onu. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni sayfanın üstğne , bloğun başlığına alayım, altındaki alıntıdan bulursun ne olduğunu :)

      Sil