O Zaman Yeni Video Gelsin

Mart 13, 2021

Ne zamandır Poyrazlar Gölü'nü görmek istiyorduk. Hatta sevgili Buket ile birlikte gitme hayallerimiz vardı, ama biz hafta içi fırsat bulunca bir plân yapamadık. Belki yazın yaparız o kaçamağı.

Öğleden sonra yola çıktık, iki saatte vardık. Yolu çok rahat. Kuzey Marmara otobanının hemen yanında. Girişindeki karavan kamp yerinde değil doğada kalmak istedik. kapıdaki görevli sağ olsun, aslında şu sıralar yasakmış ama bizim için telefon edip izin aldı. Geceliği 75 TLymış. Elektrik, su vardı. Tuvalet de vardı herhalde ama biz kullanmadığımızdan nasıl bilmiyorum. Köpek çoktu. Hepsi de pek ürkektiler. Mama uzatırken biraz hızlı davransak kaçmaya yelteniyorlardı. Zavallılar sevenlerle kovalayanların arasında maymuna dönmüşler sanırım. Bu videoda ağaçlar, kuş sesleri, kazlar, karabataklar, dronla park manzarası ve gizli kamera kaydı var. Gizli kamera kaydı nasıl oluyor derseniz. Aklam kameraya uygun bir yer bulup oraya yerleştirmiştim, yemekten sonra oyun oynarken falan çekerim diye, nasıl becerdiyse yemek yerken kendi kendine çekim yapmış :D Hahaha, eşyalarım bile bi manyak anacım. Yalnız on dakika çekmiş, on dakika hiç aralıksız yemişiz ve konuşmuşuz, inanılmazdı.. Neyse aradan cımbızla bir iki yeri aldım,merak etmeyin :) Can'ın kablosunun üzerinden geçen 100.000 araba kısmını sakın kaçırmayın.. İyi seyirler.

müzik : Mocke - Tu Connais Babar


Heee, youtube hesabıma da bi abone olsanıza hayrına, pek gariban duruyor. Yutubır olamıycam bu gidişle  :D   





Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. çok güzel bir ailesiniz sevgili yutubır, abone olup beğendim videoyu :D sevgiyle, sağlıkla hep birlikte kalın, mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  2. 100.000 bin :))))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Terapi gibisiniz ailece, hayran hayran izlenesi :)

    not: Youtube'a üye olundu, görev tamamlandı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :) Videolara bakınca, bayağı komikmişiz dedik biz de :D

      Sil
  4. Karavan önerisi vs. ile ilgili bir yazınız var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karavan önerisi yok ama karvan yazılarımızı "karavan günlükleri" etiketinde bulabilirsin :)

      Sil
  5. çok güzel bir yaşam youtube'de izledim videonuzu

    YanıtlaSil