Işe Yarıyor Bu Böcek :)

Mart 19, 2013

10 gün olmuş bile böcek geleli. (Bknz) Birbirimize alıştık iyice :)

Özellikle mutfakta çok kullanıyorum. Yemek yaparken ya da bulaşık yıkarken sandalyeleri toplayıp böceği yere bırakıyorum. Ben işimle uğraşırken o da süpürüyor.

Yatak odasında da çok iyi. Yerde iki küçük kilim var onları kaldırıp böceği bırakıyorum, kapıyı çekip çıkıyorum. Döndüğümde şifonyer ve komidinlerin altı bile pırıl pırıl oluyor. Yatağımın altı yüksek olsa onu da hallederdi .

Salonda işimiz biraz zor, hem çok büyük hem çekilecek kapısı yok. Daha üst modellerinde sanal duvar diye birşey var, onu kurduğunda engelliyor diğer yana geçmesini ama ben evdeki elektronik dalgalara bir yenisini daha eklemek istemediğimden almamıştım onlardan. Eski usul terlik falan koyuyorum yoluna:)

Bir de halıda pek verimli değil. Takılması bir kenara benim halım pek uzun tüylü olmadığı halde çekemiyor .

Çocuk odasını oyuncaksız bulduğumda oranın da halısını alıp (Küçük hafif bir halısı var zaten) böcek operasyonuna geçebiliyoruz :)

4-5 saatte şarj oluyor, 50 dakika kadar gidiyor şarjı. Bütün eve yetmiyor ama dediğim üç odayı hallediyor, o arada ben de salonu süpürüyorum :)

Yalnız şuraya birşey dökülmüş alsın diye birşey yok, kendi kafasına göre önce bütün alanı çarprazlama gidiyor, sonra dönerek kenara kadar ulaşıyor, ardından kenarları dolaşıyor en son yeniden gezinmeye başlıyor. Yani tozun ortasına bıraksak da arkasını dönüp gidebiliyor:)




Merak edenler için bir de tanıtım filmi ekleyeyim dedim :)

Yalnız bu model şarjı bitince olduğu yerde kalıyor, Çalışanlar için işi bitince kendiliğinden şarja takılanlar daha doğru bir karar olur. Sanırım onların toz yeri de daha büyük, benimkisi iki odada doluyor zira :)

Sonuçta acaba işe yarar mı, gereksiz bir iş mi yaptım diye düşünüyordum, oldukça işime yarıyor. Ah o büyük süpürgeyi sürekli taşımaktan kurtulmak harika :)

Bu kadar reklâma easystar yetkilileri artık bir düzine kadar bedava filitre yollarlar diye düşünüyorum :)

Benzer yazılarım

3 Yorum yap

  1. İlk defa görüyorum böyle bir böcek olayını, iş yerinde youtube açılmadığından eve gidince inceleyeceğim.

    Bu arada sen epeydir fal bakmıyorsun,bana fal bakar mısın?

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan Handancım.İnce oluşu ile koltukların altına sığıyor ne güzel ve fırçaları sayesinde köşe tozlarını da alıyor olmalı.

    YanıtlaSil
  3. Ilk fırsatta fal bakacağım sana Gülçincim :)

    Teşekkür ederim Ebrucum, evet dediklerini yapıyor. Biliyor musun ben şu anda mutfak süpürüyorum :)

    YanıtlaSil