Film Festivali

Mart 24, 2013

İstanbul Film Festivali önümüzdeki hafta başlıyor ve ben bugün rekor olarak tam dört filme bilet almayı başardım.

Bilet almak deyip de geçmemek lâzım, Rexx Sineması'na gitmem en fazla yarım saat alıyor olabilir (Bu arada niye Reks değil artık onu da anlamıyorum ya neyse) plan yapması hiç kolay olmuyor ama..

Sağ olsun sevgili eşim beyin iş durumu ancak bir önceki ayın 29'undan öğrenilebildiği ve festival de tam o sırada başladığı için havaya bir atış yapmak durumunda kalmaktayım. Gerçi iş durumu belli olduğunda da sadece 7-8 günü kesin gerisi yine değişebiliyor.

Bu durumda bana yakın yerler (Rexx yani) ve sabah matineleri üzerine yoğunlaşmaktayım. Hatta onu da haftanın üç günü yapabilmekteyim zira o günler Bilgiç 14:10 da çıktığından eve yetişebiliyorum.

Topu topu 6 film ediyor dolayısıyla bu durumda, eh hepsini beğenmek durumunda da değilim...Hiiiç kolay fim beğenmem söylemiş miydim bilmem.

Sonuçta tam dööörrrt biletim olması gerçekten mucize :)

İlkine Can'la gidiyorum o kesin, çocukları anneme bırakıp kaçamak yapacağız.

İkincisine annemle . Can evde olmasa bile okul zamanına denk geliyor.

Üçüncüsüne kimle gideceğim o bir muamma. Eğer Can evde olmazsa annemle de gidemem zira bu film 13:30 'de.  Ama iki bilet aldım yine de.

Dördüncüsüne , eğer Any gelmeyi başarabilirse, üç kız gideceğiz.

Yaaa, işte böyle.

Hey gidi eski günler hey. Her zaman film festivaliydi bizim için, okuldan çıkıp İstiklâl Caddesi'ne doğru şöööyle bir uzandın mı... En kötü ihtimalle dersi kırıverirdin :)

Benzer yazılarım

0 Yorum yap