Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Ağustos 30, 2021


Şu ülkede özgürce dolaşıyorsak, bayraklarımız dalgalanıyorsa her köşede, başka birilerinin yanında sığıntı gibi yaşamıyorsak hepsi senin sayende Atam.

Bunu anlayamayanları anlayamıyorum. 


Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Bugün şikayet edenlerin hatta işi saygısızlık, hakaret boyutuna getirenler bu düşüncelerini özgürce ifade edebiliyorsa Atamız sayesinde. Eğer atalarımız olmasaydı, Atatürk olmasaydı, Cumhuriyet olmazdı. Padişahlık da kalmayacaktı ama olsa bile bizler sadece kul olarak önümüze gelene razı olmak zorunda olurduk. Seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere bugün sahip olduğumuz hakların hepsi Atatürk ve yanımda savaşan kahraman atalarımız sayesinde. Ben de aynen senin gibi anlayamıyorum bu basit ve net gerçekleri göremeyenleri. Cumhuriyet olmasaydı yani seçme ve seçilme hakkı olmasaydı, babadan oğula padişahlık devam etseydi, bugün iktidarda olanlar nasıl olup da başa gelecekti acaba çok merak ediyorum cidden. Biri çıkıp bunu anlatsa keşke hepimize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılabilir gibi değil, neyin kafasındasınız demek istiyorum onlara Manxcat. Ya, etrafına bakar da bir anlar insan.

      Sil
  2. daha çok özler olduk onuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Bloğunuz nezdinde önce kahraman Türk milletimizin Zafer Bayramı'nı kutlar; tarihi şanla, şerefle dolu, bu aziz vatanın şehit evlatlarına Allah'tan rahmetler dilerim.
    Ne Atatürk'ü, ne de bu zaferleri anlamak istemeynlere analatamazsınız. Onların gözleri vardır görmez, kulakları vardır duymaz, akılları vardır ermez! Onların ne yüreklerinde, ne de gönüllerinde; ne Atatürk, ne de vatan sevgisine yer yoktur.

    Bayrağı bayrak yapan nasıl üzerindeki kan ise, toprağı vatan yapan da üzerinde yatan şehitlerimizdir. Bu değerlerin kıymetini bilen ve idrak edenlerimizin sayesinde bu vatan ayakta duruyor. Aksi halde şimdiye kadar, kim bilir kimin esareti altında bir sığıntı ve sığınmacı gibi yaşıyor olacaktık.

    Ben artık böyle düşünenleri vatan haini olarak görüyor ve değerlendiriyorum. Kendilerine göre de o kadar basit ve gülünç savunma mekanizmaları oluşturuyorlar ki, şu anda tarif etmem ve açıklamak için kelime bulamıyorum. Bugün koca koca şirketlerin her ne kadar bir yönetim kurulu varsa da bu yönetimin en başında bir CEO var değil mi? İşte bu firmaları çekip çeviren bu CEO'lardır.

    Tarihimiz boyunca ilk defa Türk'ü ve Türklüğü ön plana çıkaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Şimdiki yönetim de Atatürk'ün ön plana çıkardığı Türk'ü ve Türklüğü yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Neden mi? Çünkü başımızdakiler Türk değil de ondan.

    Ne mutlu Türk'üm diyene!
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle güzel anlatmışsınız ki Recep Bey. Kaleminize sağlık, teşekkürler bu güzel yorum için.

      Sil
  4. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    YanıtlaSil