Akşam Postası

Ağustos 16, 2021

Diğer yazımın dibine eklerim diyordum yeni sayfaya yazdım.

Kahvaltıdan sonra yıkadığım çamaşırları asıp, c vitamini içip yattım. Saat üç gibi kalktım, hâlâ sersemdim ama sabahki o berbat hal geçmişti.

Metos 'la en kan ter içinde bırakan kardiyo pilatesimizi yaptık. (Şuradan)

Üzerine bacaklarım çok tutulmasın diye 15 dakika Leslie ile yürüdüm. (Şuradan)

Baktım saat henüz altı olmamış, tozların saçlara, saçların kuru yapraklara karıştığı evimi süpüreyim dedim.

Tabi o bi saat sürdü.


Akşam yemeğim de böyleydi. İlerleyen saatlerde de çayla leblebi yemeyi plânlıyorum. Sekizde de yeme işlemi bitecek.

Bakınız sabah kahvaltısı kalorisi. Kuru et de vardı ama onu eklemeye üşendim, on gram falandı. Beş yüzü biraz geçmiştir herhalde.


Akşam yemeği sonrası da böyle. Kesin eklemeyi unuttuğum bir şey çıkar ama önemli değil, beş yüz kalori tutacak hali yok :D


Bugün yemekler az kalorili denk düştü. Meyve de yemeyince gayet güzel bir performans oldu. Her gün bu kadar düşük olmaz bence. 

Tabi yarın kahvaltıya kadar tırmalamaya başlarım yine ama onu da yarın düşünürüm :D


Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Yediklerini bir yere yazmak, hesaplamak falan işe yarıyor aslında epeyce. Hatta bazen sırf yazmakla falan uğraşmayayım diye abur cubur yemekten vazgeçtiğim bile olmuştur zamanında :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, en çok o işe yarıyor Manxcat, şimdi bunun kalorisi hesaplamakla kim upraşacak diyor insan. Ben şu anda yemek yemeği beklerken vakit geçsin diye yazıyorum :D

      Sil
  2. Bir önceki gün çok yediğin için bir günde ödem atarsın hemen. Yarın tartıda eksi göreceğine eminim. Yoksa günlük değil haftalık mı tartılacaksın? Diyetisyenler hep haftalık tartılın der ama ben hiç bir hafta bekleyemem :-)

    YanıtlaSil