Çocuk Kitapları Okumak

Şubat 21, 2013

Çıtır çerez gibi okuduğum Gölgelerin Efendisi'nden sonra Cherub serisinden okumadıklarıma başladım. Ajan olan küçük çocuklarla ilgili bir kitap bu. Sanırım şimdilik dokuz kitabı çevrildi türkçeye. Bu serinin bir güzel tarafı da dünyada yaşanana bir çok şeyle ilgili fikir verip çocukları bilgilendirmesi bence. Okuduğum kitapta kaçırılıp çalışmaya zorlanan kızlar vardı örneğin.

Çocuklarla aynı kitapları okuyunca , kitap hakkında sohbet ederken birçok şeyi konuşabiliyorsunuz. Durup dururken söylenen sözler ve nasihatlardan daha etkili oluyor. Aynı zamanda kitapta okuyup da hiç düşünmedikleri şeyleri düşünmelerini sağlıyorsunuz.

Hem de eğlenceli azizim :D Bu iki seriyi de tavsiye ediyorum.

Şimdi ben gidip yeni bir tanesine başlayayım...



Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Kücükken cocuklara kitap okumasina bayilirdim, cünkü benim de cok hosuma giderdi o hikayeler. Sonra ufakliga Harry Potter okumaya basladim, ilk birkac kitabinda okuyordum, sonra oglus büyüdü kendi okumaya basladi. Ben de o okumadigi zamanlar alir kendim okurdum devamini. Hatta son 2 kitabini sadece ben okumustum:)

    Sonra da her kitabin filmi ciktiginda kosa kosa sinemaya giderdim oglumla. Tabii sirf onun icin...kendim icin istiyosam...*öhhö*
    :)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet ben de bütün filmlerini izlesinler diye (!) pek koşturdum Ayşecim :D

    YanıtlaSil