Birincisi Düştü Bile :-)

Şubat 20, 2013

Düştü de nereye gitti kardeşim? Ne zaman havaya düşse buz gibi bir gün oluyor, hayır bak o kadar bekliyoruz ayıp olmasın diye bir iki derece fark etse bari :-)

Not:"Cemre, İlkbahar başlangıcında yedişer gün arayla önce havada sonra su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık artışı. Arapça olan sözcük kor durumunda ateş anlamına gelir" demiş vikipedi , bunu da belirtelim arada hiç olmazsa bilgilendirici bir yazı olsun.

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Nezaman cemre düstü sözünü duysam , okusam hep Zeki-Metin'in cok sevdigim (hatta hastasiyimdir, yillar evvel tüm oyunlarini arsive almistim,defalarca izledim, tüm repklikleri ezberimdedir):) "Beyoglu beyoglunda" oyunundan bir replik aklima gelir. Bir hastabakici (Metin Akpinar) ve bir sarhos hastanin arasindaki diyalog:

    Hastabakici: Cemre bu cemre, topraga düser, havaya düser,suya düser..sen görmedin mi? cemre düstü mü böyle buharlar cikar...

    Sarhos hasta: Cemile suya düjünje buha jigiyo?

    Hastabakici: He tabi. Cemile atesli kari, suya düsünce böyle cossss buharlar cikiyo... heyallahim yarabbim!

    :))

    Valla ben buhar muhar farketmedim, dün disari cikinca totom dondu, feci soguktu. Hatta kar atistiriyodu. Buralara gec tesrif edecekler herhalde bu Cemre Hanim'lar:)

    YanıtlaSil
  2. Ha ha ha :D Ben daha cemre düşüp de havanın ısındığını görmedim Ayşecim :D

    YanıtlaSil