Arabalar Partisi :)

Mayıs 21, 2007

Bakalım Cuma gününden sonra neler yapmışız:) O gün evin içinde bir oraya bir buraya koşuşturup dağınıklıkları toparladıktan sonra parti hazırlıklarına başladım.





Cumartesi gecesi ben mutfakta nefis yemeklerimi hazırlarken evin erkekleri de marketten toplanıp getirilmiş kutuları bir bir arabaya çevirdiler.


İpuçlarını izleyerek yapacağımız piston kupasının hediyeleri tek tek paketlendiler ki çocuklar arasında sen onu aldın ben bunu aldım kavgası olmasın :)

Ve parti zamanı.



Önce makarna partisi vardı. Cümbür cemaat. Gördüğünüz karede, babalar dışarda yiyorlar, anneler çocuklara servis yapıyor, çocuklar ne renk bardakta hangi meyvesuyunu içeceklerini hep bir ağızdan bağırırken fenalaşan annelere bilimum sakinleştirici ve ağrı kesici ikram ediliyor:)(Dile kolay her yaş ve her boydan 13 çocuk)


Bu karede ise ortalık biraz daha duruluyor. Yemekler yeniliyor. Yemeyenlerinki yine fedakâr anneler tarafından bitiriliyor. Çocuklar sofradan kalkıyor. Anneler koltuklara yığılıyor. 20 dakika falan sonra nihayet onlar da sofraya oturuyorlar. Bu arada bahçeden istekler hiç bitmiyor. (Büyük oğlanlar :)



Vee pasta...

İyi ki doğdun Bilgehan. Nice sağlıklı, mutlu, güzel yıllara benim tatlı oğluşum.


Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Selam Handan:))

    Bilgehanın doğum gününü bende kutluyorum. Yanılmıyorsam erken doğum günü ama olsun. Dilerim sevdiklerinden ayrılmadan, yüzünden gülücükleri eksilmeden, sonsuz mutluluklarla nice yaşlara girsin inşallah. Rabbim içindeki sevinci hiç eksiltmesin...

    Not: Sana imreniyorum. Bu parti yapma azmin ve becerin sanıyorum pek kimselerde yok. Böyle çalışkan bir arkadaşımın olmasından dolayı çoook memnunum:))Sevgilerinle kal Handaaannn:)))

    YanıtlaSil
  2. ugrasmıssın ama sonunda bılgehanın gülen yüzlü mutlu fotografını görünce buna degdıgı anlasılıyor:=)
    nıce saglıklı ve mutlu yıllar oglusuna, tüm aılenle...

    sima

    YanıtlaSil
  3. Canımmm Handan :)) Süpper bir parti olmuş :) Çok yorulmussun ama buna değmiş..Bilgehan'a nice sağlıklı güzel mutlu bir ömür dilerim..Ailecek daha bir çok mutlu güzel seneler geçirin sağlıklı bir şekilde :))) Seniiii kocamannnnnnnn öperimmm :)))) En büyük boyundan :P :))))

    YanıtlaSil
  4. pişt Handan bak ben yine geldim sen yopksun amaaa :((( sana buarada bir iyi ki doğdun şarkısı yolluyacam akşam evden burda yok şarkı :D dinlerken beni hatırla:D gülmekten ölüceğine eminim :))))))))) ayyy yannız sakın bana krro di me olur mu :))) öperimm senii kocamannnnnnnnnnn :))

    YanıtlaSil
  5. iyi ki doğurmuşsun...:)

    YanıtlaSil
  6. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :)

    Ben seviyorum çocuklarla birşeyler yapmayı, onun için de zor gelmiyor Katrecim. Ama yorulmuşum gerçekten, dün yerimden kıpırdamadım hiç :)

    Haklısın o gülümseme herşeye değer Sima:)

    Zehra, dinlemedim henüz ama dinleyeceğim gönderdiğin şarkıyı :)

    İyi ki doğurmuşum valla Joone :)

    YanıtlaSil
  7. Nice yıllara. Harika ve yine yaratıcı bir doğumgünü olmuş, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  8. Bilgehanımızı ben de kutluyorum efem! cân-ı gönülden hem..

    - keşke benim de senin gibi bir annem olsaydı Bilgehan. çok kıskanıyorum seni..:)

    Handancım, bu söylediklerimde çok ciddiyim. bir de sen bana çok iyi geliyorsun, bilesin istedim..sağol.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Aslı :)

    Beni şımartıyorsun Candan :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Handan, fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere onca uğraşmana değmiş yapılanlar. Biricik Bilgehan'ının yüzündeki o gülüş gerçekten de dünyalara bedel.. İyi ki varsın, iyiki onun annesi olmuşsun, Bilgehan iyiki doğmuş ve büyümüş.. Birlikteliğiniz uzunnn yıllar devam eder inşallah arkadaşım. Nice yeni yaşlarını birlikte kutlayın ve bizde gözümüzde bir damla yaşla şahitlik edip sizin için sevinelim..

    YanıtlaSil