Tembellik

Şubat 11, 2021

Havalar soğumadan Kadıköy'e insem diye düşünüyordum bugün. Ayrıca pazardan aldığım sebzelerle ilgilenmeliyim diyordum. Saat bir oldu. Annemle bir saat yürüyüş yapmak dışında hiçbir şey yapmadım,  uzandım kitap okuyorum. Pardon bir de çamaşır yıkayıp astım, hava güzelken.

Dün gece dört buçuk gibi hortladım. Kalçamın ağrısı da eklenince yatakta debelenmek azap verdi kalktım. Mutfağı toparladım. Baktım hâlâ uykum yok yeni kitaba başladım. Kaç gündür telefonda oyun oynamaktan kitap almamışım elime. Ailesini bulmaya çalışan bir adamın gerçek hikâyesi ilginç geldi.

Kahvaltı etmedim henüz. Dün nachosa gömüldüğüm için biraz daha dinlensin vücudum diye bekliyorum. Zaten bir haftadır ipin ucu kaçtı ve tabii ki ben hemen kilo aldım. Bıktım bu işten.

Yeni karavan videosu hazırlıyorum. Artık sanırım aklımızdaki her şeyi ekledik. Son halini çektim ben de. Bir de boş zamanımız olsa da gezsek.

Anneme aşı sırası gelmiş olmalı, Bilgiç'in sınava çalışması için ne yapmalıyım, Metos'a bot, pantolon falan almak gerekiyor, niye gene kalçam ağrıyor konulu düşünceler arasında deli gibi yemek yemek istiyorum. Puffff.

Benzer yazılarım

24 Yorum yap

  1. Ah o yemekler yedikten sonraki pişmanlıklarımız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma. Huzurla iki lokma yiyemiyorum.

      Sil
  2. Geçmiş olsun. Çabuk geçer Inşaallah
    Yarın kar geliyor diyor haberler ama göreceğiz bakalım.
    :)
    Kolay gelsin sana.
    Benim annemin aşı zamanı da yarın başlayacakmış. Bugün 70 yaş yarın 65ler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman benim ağrılarım geçmiyorlar bir türlü. Sıe o yüzden kilo vermek istiyorum. On kilo versem belki biraz hafiflerdi ağrısı.

      Anneminki çoktan geldi geçti sanırım, pazartesi bakacağım.

      Sil
  3. Dün bende dip boyaya gitmiştim, gelirken unku mamullere uğradım dayanamadım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ha her sabah çıtır ekmek alıp yememeye çalışmak ne azaptır. Ama dün ben de Güllüoğlu'dan alınmış burma yedim. Napiim ya, her dakka bulamam ya. Hoş sitenin karşısında Cevizağacı var ve her daim insanın başını döndüren lezzetlere sahip. Of offf, gözüm döndü yine :D

      Sil
  4. Arkadaşlarımızın köy evinde, bahçede muhteşem bir kahvaltı yaptık bu sabah. Eve az önce geldik. Hiç sakınmadan keyifle bol bol yedim çünkü açık hava, bol gıda mutlu ediyor insanı ve benim o mutluluğa çok ihtiyacım var. Varsın gelsin kilolar napalm yani :) Karavanlı yeni maceralarınızı merakla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada bir ben de keyif kahvaltısı yapıyorum Manxcat, arada tadını çıkartmayacaksak napiim ben öyle uzun yaşamı :D

      Valla bu gidişle kapının önünde laravan hikâyelerinden öteye gidemeyeceğiz. Haftasonu yasakları elimizi kolumuzu bağlıyor.

      Sil
  5. Büyük geçmiş olsun. Keyif yapmak senin de hakkın, sürekli ev işleriyle geçecek değil ya günler :)

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun. Sırtımızda o iş yapma mecburiyeti varken yine hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek sanırım benimde bugünlerde yaptığım şey. Ama maalesef bu da olmuyor. :) ahh ahh şu kilo mevzusu :( Karavana atlayım dağ bayır gezmek vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün gerçekten de yattım tüm gün, ama bugün artık yemekler de bitti mutfak beni çağırıyor.

      Kilo mevzusu hiç bitmiyor hiç.

      Karavanla balkondan bakışıyoruz öyle, hafta sonu yasak olunca dört gün boş ayarlamak gerekiyor cumartesi pazar gitmek için, henüz o kadar boş denk düşüremedik.

      Sil
  7. Geçmiş olsun. O kadar tempolu yaşamınızda bir de telefonda oyun oynamaya zaman ayırmanıza şaşırdım doğrusu. Seneler önce ben de bilgisayarda kağıt oyunlarına kaptırmıştım kendimi. Terapi olarak görüyordum o sıralar. Ama fena halde bağımlılık yapıyor. Bu yüzden kendimi olabildiğince uzak tutuyorum. Ha bir de lanet olası tetris vardı, eşim en sonunda saklamıştı da o sayede kurtulmuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üffd, hem de ne ayırmak Tyrha, şu son günlerde iyice abarttım, acilen bırakmam gerek.

      Sil
  8. Hayat devam ediyor işte Handan 🤗❤️ Osteoporoz olmasın o ağrı, Dvitamini ve kalsiyum alınabilir muayeneye gidene kadar. 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne bileyim, bir kaç sene önce doktr kireçlenme dediydi. Şu aralar yine azıttı, kasıklarımdan ağrı vuruyor yürürken. Bir de gece yatarken üzerine yatarsam. D vitamini içeyim sahi, hep unutuyorum.

      Sil
    2. Var olan durumlara yenisi eklenmiş olabilir Handanım çiçeğim. Malum, menopoz nedeniyle osteoporoz riskimiz var ya, onun ağrısıda böyle pis pis, kurt kemirir gibi, özellikle gece gece olur. Sen D vitaminin al, hatta bir kutu kalsiyum da iç. O arada da osteoporoz polikliniği için randevu alırsın. Yani umarım alırsın 😂😂😘😘😘😘

      Sil
    3. Daha girmedim ki menopoza. Hele bi giriim sonra düşünürüm :P

      Sil
    4. Girmişsindir de, daha çıkmamışsındır 😂😂😂. Her şey bittiğinde post Menopoz oluyor, daha önceki bazı yayınlarında ufak ufak yakınıyordun da, ondan söyledim. Süreç işliyor, yani in Menopoz bölümündesin. Teknik olarak yanlış kullanılan bir terim Menopoz 🤗😘😘😘🧿🧿🧿🧿

      Sil
    5. Ya niye moralimi bozuyosun yaa, şurda hâlâ gencim modundaydım :D :D :D

      Sil
  9. Ah o ağrı yok mu? İhmal etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla, hiçbir ağrımı geçiren doktor görmedim Mehtap, kilo verirsem azalır belki diye umut ediyorum ama bakalım.

      Sil
  10. Sağlıktan ötesi boş hocam, aman dikkat edin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençken haldır huldur yaşamanın acısı sonradan çıkıyor ortaya :)

      Sil