Pazartesi

Ekim 19, 2020

Sabah sporumu iptal ettim,  ütünün fişini çeltim, balkon kapısından gelen serin havayı içime çekerek iki battaniyenin altına gömüldüm.  

Nostaljik Pazartesi yazısı aradım, canım hiçbirini çekmedi .  Bıraktım. Belki akşama kadar bulurum bir şey.

Ev dandini ötesi. Bir kaç gündür nane molla olunca bıraktım dağınık kalsın. O da sağolsun bi dağınık kalıyor ki sorma gitsin.

Neyse ben geçen gün Can'la gidip bi çay içip döndüğümüz Bebek'te çektiğim fotoğrafları paylaşayım. Denize giriyordu insanlar. İstanbul boğazında denize girilen yere mi daha çok şaşırdım ( ayakla basılacak kadar sığ ve temizdi şaştığım o kısım, yoksa kendini akıntıya bırakıp ileriden çıkıp, karadan yürüyerek geri dönüp yeniden akıntıya bırakanları görmüştüm :D) yoksa ekim ayında girilmesine mi bilemedim.

Hadi üşenmeyip size şarkı saklayayım, haftaya başlarken tıklayıp alın bakalım.













Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Allahım denize girenler! Çay. Güneş. Bebek.
    Of okuldayken ne çok iner çıkardık Bebek sahiline, nasıl iyi geldi bana bu fotoğraflar.
    Tırnaklarındaki kırmızı noktaları sevsinler Handan! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim okul Beşiktaş 'taydı ama biz de çok giderdik Ceren . Bir otobüs biletiyle atardık kendimizi oralara, sonra yürüye yürüye dönerdik :)

      Tek renk beyaz soluk, kırmızı cart kaçıyor, puantiyeli dengeliyorum. İste bunlar hep teraziden dolayı :D

      Sil
  2. burada ocakta bile giriliyor :) bu arada ojeler dikkatimden kaçmadı efem. o puantiyeler nasıl yapılıyor sonradan mı, öyle oje mi var allahım zırcahilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E girilir tabi oralarda :)

      Yok hazır değil, fırçayı dokundurarak ildiğin nokta yapıyorsun :D Ya da kürdanla.

      Sil
  3. Handancım, rahmetli babam deniz ekimde daha sıcak olur derdi, meğer bütün yaz ısınır, ısınırmış, yavaş soğurmuş. Ama akıntıda yüzmek tehlikeli değil mi ona takıldım nasıl beceriyorlar? Çok usta yüzücüler herhalde. Resimler çok güzel, sen bayağı kilo vermişsin, fıstık olmuşsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç şekilde su sığdı, ayakları yere değiyordu Müjde .

      Kilo veriyorum da alıyorum yeniden, bir yıldır aynı beş kiloyu veriyorum :) Ama ince görünümün sebebi kilo değil spor :)

      Sil
  4. İstanbul’un en güzel zamanları şimdi, sen de çubuk kraker kıvamına gelmişsin, maşallah maşallah 😍😍🧿🧿. O puantiyeleri ben de gördüm ihihihihi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflar da büyümüyor da nasıl herkes gördü puantiyeleri öyle, valla bravo :D

      Yok be, 77 kiloyum hâlâ, boyumla kilomu aynı düzeye bile getiremedim. Sanırım boyumun uzama olasılığı kilo verme olasılığımdan yüksek :D

      Sil