Gevezelik Bana İyi Geldi Bi Müddet Böyle Yapıcam

Ağustos 16, 2020

Bu sabah pazara gitmekten vazgeçtim. Bir tek meyve almayı düşünüyordum, ağrıyan bacaklarımı ve uykulu gözlerimi dinleyip evde durdum. Markete karpuz siparişi verip iyi çıksın diye dua edeceğim artık :)

Dün gece iki buçuğa kadar Bilgehan'ın yatmasını bekledim. Ay neredeyse bir senedir konuşamadığı Amerika'daki arkadaşıyla tam okul açılacakken konuşmaya başladılar.  O bana sinirleniyor ben ona. Ciddi ciddi swni doğuracağıma taş doğuraydım moduna girmiş bulunmaktayım.

Metahan'la klasik izlemelerimiz devam ediyor. Daha yeni aldığım mısırı bitirmişiz :D Dün Beautiful Mind'ı seyrettik. Ne hayat hikâyesi ama.

Az önce Can 'la kahvaltı yaptık. Kendimi şımarttım ama öyle böyle diil.


Şu güzelliğe bakın hele. Birincisi kesmedi, ikimci dilimi de afiyetle bitirdim. Nasıl bir mutluluk, pammık gibi  oldum.

Bu da sonrası :D

Evet ağzım çok büyüktür.

Can'la flört zamanlarımızda ağzımızı ölçmüştük. Tabii ki benimkisi büyük çıkmıştı. (Yıllar içinde enini dört katına çıkarttığından ağzı da büyüdü epey gerçi) 

Komik olan kısmı şu ki bunu evde anneme söylediğimde bana bakışıydı. Nasıl ölçtünüz diye sordu haliyle :D Hahaha, karşılıklı geçip ağızlarımızı birleştirdiğimiz gibi bir resim belirmiş olabilir tabi hepinizin gözünde. Kâğıt helvayı ısırmıştık. Annemin yüzü rahatladı. Tabi o da az muzur olmadığında o sırada içeri giren Kürşad'a aynı şeyi söyledi. Aynı bakış Kürşad'ın yüzünde belirdi. Bak hâlâ gülüyorum düşündükçe :D

Sabahın 11.00 i. Az önce Can'ı yolcu ettim. Delikanlılar uyuyorlar. Bir çay daha koyayım kendime. Bugün tembellik yapmaya karar verdim. Zaten bacaklarımın tutulmuş hali ile yaptığım her hareket bir azap. Hayır on beş gün önce yapıyordum ben bu hareketleri. 

Belki ütü filmi bulup ütü yaparım. Ama öncesinde beyazları yıkasam mı?  Beeeh, neyse ben çayımı içeyim. Gerisine paşa gönlüm karar versin gün içinde. Yemek de yapmıycam bügün. Ohhh.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Sorma:)) bende nasıl ölçtüler diyenlerdenim:))) bayağı bit gülümsettin Handan beni.

    YanıtlaSil
  2. ayy ben artık bıktım ev işleri annemin domatesleri vişnesi 😁😁 bitmiyor kardeşim bitmiyor 😁... ölçüm olayına çok güldüm 😁 sevgiler güzel kadın 😘 keyfini çıkar 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy, kışlık domates yapmam lâzım benim de, bütün kavanozları bitirdim, 100 kilo fqlan mı olacak ne olacak bilmiyorum. Üşengeçlikten almadım domatesleri henüz.

      Sil
  3. Vallahi bu sabah 5.30'dan beri ilk defa otursum bir çay aldım elime. Misafirlerim gitti ama ardlarında 1 haftalık ekmek cerenden su cerenden konaklamanın izleri kaldı. Önce çarşafları yıkadım sonra havluları (tam 9 havlu kullanmışlar sağolsunlar) şimdi odayı temizledim sağolsun bir yardımcı kızcağız geldi O da duşları evin içini hallediyor. Misafirler corona testinden negatif sonucu alıp da gitti içimiz rahatladı ama yine de 1 gün evi iyice havalandıracağım. Sonra annemle babam gelecek Bursadan :) onlar gelince annem aşırı telaş yapıyor, her gün 3 çeşit yemek falan yapmaya kalkıyor. Onun için biraz da yemek yaparım.. Ayh. Tatil bu işte....! Neyse şu çayı içeyim de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annelerin tatilinden ne olacak, ancak bu kadar işte Ceren.

      Sil
  4. Ada da arkadaşlarıyla çok konusuyor sesi de tam ergen sesi oldu telefonunu kırasım geliyor 🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, valla yakamızı bağrımızı yırtacak hale geldik Derya.

      Sil
  5. Bunu ben de yaparım Handan. Ekmek üstüne krem peynir ve reçel. Çok lezzetli oluyor :-)

    YanıtlaSil