Akşam Akşam

Ağustos 28, 2020







Akşam annemle yürüyüşe çıkalım biraz dedik. Ara sokaklar oldukça tenha oluyor mahallede. Evden çıkarken ilk defa elim kolum boş olunca evde biriken atık yağ ve kumaş çöplerini götüreyim diye sitenin ana kapısına gitti. Oradan çıkınca benim kuaförün önünden geçiyorsun ki altı aydır hiç geçmemişim :)

Kapısı açıktı, yarın sakin bir zamanı olur mu acaba diye sorsam mı derken beni gördüler. " Neredesiniz siz  ,  merak ettik " diyerek yakaladılar beni.
İşte o arada ben içeri girmiş ve çıkmış oldum.
Yalnız nasıl ferahladım, nasıl bi ağırlık kalktı üzerimden bilemezsiniz. Hâlâ iki renkli saçım. Henüz renk meselesine karar veremedim. Biraz da böyle dursun bakalım.
Artık vücudumda dişlerim dışıda yapay hiçbişi kalmadı :D Hoş biraz daha dişçiye gitmezsem onlar da kalıcı gözükmüyorlar ama dayan kaplama...

Benzer yazılarım

17 Yorum yap

  1. Yanıtlar
    1. Zaten uzatmam ben pek saçlarımı da bu sefer perma yaptırayım diye bırakmıştım Zehra. Çok cılız ve yıpranmışlardı. Kestirdim :)

      Sil
  2. Valla ne güzel olmuş! Güle güle uzatın.

    YanıtlaSil
  3. Saç kestirmek gibisi yok özellikle tararken aşırı avantajlı çok rahat oluyor yüzünüze de çok yakışmış iyi ki kısaltmışsınız (:

    YanıtlaSil
  4. Valla en güzelini yapmışsın, bende yazın sıcakta toplayabiliyorum diye uzattıyorum, sonbaharda kestiriyorum gidip.Bir de boya konusunda keşke senin yaptığını yapıp bıraksaydım beyazları diyorum.Bu konuda imrendim sana.Her ay o dip derdi geriyor beni ,şimdi hele kuaföre korka korka gidiyor iken daha fena oldu durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ay dip derdi beni de çok geriyor Mehtap, ama henüz tam kararımı vermedim, hazır şu pandemide dışarı çıkasım yokken bi bakayım kendime böyle alışabilecek miyim.

      Sil
  5. Kısa yakışıyor size=) İki renk falan da hoş durmuş bence. Benim de iki renkti en son bal rengine boyattım, hoş bir renk. Sizin teninize de yakışabilir, düşünebilirsiniz=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Şimdilik biraz boyadan uzak durayım, sonra düşüneceğim. Ama saç bembeyaz olunca renk tonu tutturmak çok zor oluyor.

      Sil
  6. Valla bu sıcaklarda en güzeli kısa saç. Ben birkaç ay önce kestirmiştim. Şimdi orta uzunluktalar. Büyük ihtimalle bir daha hiç çok uzun yapmayacağım. Bakımı zor oluyor, kafamda ağırlık yapıyor saç.

    YanıtlaSil