Öyle İşte

Ağustos 08, 2020

 Sabahın sakinliğine sığındım.

Hoş öğlen olmuş ama sabah ezanında yattığım için biraz kaydırmalı gitmiş olabilirim.

Kahvaltıyı hazırladım, herkesi kaldırsam mı diye düşündüm. Sessizlikte sakince durmayı tercih ettim. 

Baba oğul arasında preslenmekten, siniri tepesine fırlamış iki abuk tipi sakinleştirmeye çalışmaktan, babasına oğlanı kapı önüne koyamayacağımızı, oğluna böğürerek bir yere varamayacağını anlatmaya uğraşmaktan çok sıkıldım. Bunaldım. Yüreğim tükendi.

Çok yoruldum ben, çok.


Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Bilgehan çok aklı başında bir delikanlı olacak ama bunun için durmaksızın zorlamak da kaderleri galiba. Geçip gidecek Handan, çok öpüyorum. İçinde çiçekler açacak, çok uzun bir yol kalmadı sanki... :)

    YanıtlaSil
  2. Babalar ve oğullar zordur ilişkileri. İnişli çıkışlıdır. Hiç beğenmezler oğulları. Başka oğulları örnek verirler.Neyse bir süre sonra sakinleşirler. Biri alttan almadan düzelmez. arada da anneler aracıdırlar. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Elbet düzelir araları sen sıkma canını güzel kadın 😘 bazen bizde oluyor babamla çatışma üstelik telefon da oluyor birde burada olsa amannn...arada siz Annelerimiz kalıyor Rabbim sizlere sabırlar ve kolaylıklar versin inşallah canım benim ❤🌼🌼

    YanıtlaSil
  4. Geçicek bu günlerde geçicek Handan. Olur böyle atışmalar ara sıra.

    YanıtlaSil
  5. hangimizin olmuyor ki bi durgun bi dalgalı. sonunda her şey yoluna girecek handan endişelenip kendini yıpratma.

    YanıtlaSil
  6. Bizde de oluyor böyle şeyler geçenlerde pazarın içinde bağırıştılar milletin içinde. Takma kafana geçecek yuvadan uçup gidince o kavgalarda aranır oluyormuş. Hayat kısa ablam vefat etti sağlıktan başka hiç birşeyin önemi yok Handan kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  7. olur be öyle şeyler. geçeer :) ben de bazen dizi izliyom çok geçe kadar :)

    YanıtlaSil
  8. iki benzeyen arasında kalmak sıra sizde mi? Bir düşünseniz m?

    YanıtlaSil
  9. Yoruluyoruz canım.. Dileyelim de gönül yorgunluğumuz olmasın bu yorgunluklar.. Çabucak düzelsin araları, geçsin gitsin hızlıca..
    Öperim çok..

    YanıtlaSil
  10. Sadece anne olmak bile tek başına yeterince zorken bir de baba ile çocuk arasında denge kurmaya, uzlaşma sağlamaya çalışmak ekstra zor. Herkes kendi sorumluluğunu bilse, dengeyi kendi bulsa keşke. Gececek elbet hepsi, ömrümüzün de geçip gittiği gibi...

    YanıtlaSil
  11. Erkeklerin çok anlamsız, hayret verici çıkışları, fikirleri oluyor. Annenin gösterdiği sabrı gösterebilen baba çok çok azdır. Elbet geçecek. Ergenlik zor, erkekler bir tuhaf:) Sen kendine iyi bakmalısın.

    YanıtlaSil
  12. Bu da geçer,üzmeyin kendinizi...Demesi kolay diyeceksiniz belki ama geçince bana hak vereceksiniz...

    YanıtlaSil