Oradan Buradan

Haziran 17, 2020

Pazar sabahı kaçamağı ruhuma çok iyi gelmiş olmalı ki günlerdir içim sıkılmadan dolaşıyorum evde.


Annem ile bizim ev arasındaki mekik dokumalarımda çektiğim fotoğraflarla hayat devam ediyor. Bu fotoğrafı çok sevdim. Sanırım telefonun kamerası buğuluymuş, güneşle birlikte kendinden efektli olmuş :) Bi de yüzüm görüneymiş. Hımmm. Belki de görünmediği için daha güzeldir :D En romantik maskeli selfi ödülünü almalıyım bence :D 


Çaykur'dan bir sponsorluk ayarlasam artık, çayımın markasını soran sorana :) Toplucana cevap veriyorum. Çaykur demlik poşet arkadaşlar. Poşette olduğundan böyle billur gibi oluyor. Gelenler biliyor fotoşop yok, kendi hali böyle :)


Bir dal çiçek gününü güzelleştiriyor insanın. Mahallenin sokaklarında yürürken bugün hayatın bana hediyesi ne olacak diye bakıyorum etrafıma. 


Sürekli aynı sokaklarda yürürken de değişik şeyler görebiliyor insan. Günün farklı saatlerinde, farklı havalarda, güneşin ışıklarının yer değiştirmesiyle yepyeni bir manzara çıkıyor ortaya.


Dün instagramda bir anket yaptım, bookstagram hesabı açsam mı diye. Daldan dala konarak her telden yazılarım olmasını seviyorum gerçi ama kitaplarımı ayrı bir yerde toplamak istedim sanırım. Blogda Kitap Salı etiketi ile düzenledim oldukça. İnstagramda kendi fotoğraflarımın altına yazıyordum alıntıları ama ayrıca bahsetmek de istedim sanırım. Ya da evde kendime bulaşık çamaşır dışında iş arıyorum. 


Neyse onu bunu bırakın da bu akşam ne pişircez biz :)  Hımmm :)

Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Çayın rengi çok güzel görünüyor ama biz demlik poşetine alışamadık bir türlü Handan. Bu gün yemek işi eşimde bilmiyorum ne yiyeceğiz bakalım kısmet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok seviyorum demlik poşet kullanmayı, hem pratik ve temiz hem de lezzetli :)

      Sil
  2. "bugün hayatın bana hediyesi ne olacak diye bakıyorum etrafıma" hep öyle bakabilmek .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün de nefis hediyeler toplayıp döndüm Kadriye, hep böyle bakabilsek ne güzel olurdu dünya.

      Sil
  3. Hımmm bende nohut pilav var
    Buyrun :)
    Demlik poşeti eşimde sevmiyor niyeyse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh, mis. Afiyet olsun Hayalperest.

      Bu markanınkini deneyin bir :)

      Sil
  4. Ben bir adet kornet dondurma yedim,başka bişey yememeye çalışacağım zira geleneksel kilo verme çabaları döngüsüne girdim oğluma kabak yemeği yapacağım ama babası yemez o yüzden kendisi buldun ne isterse onu yesin 🤣🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tavuk pilav ikilisi ile günü kurtardım,etcil erkeklerim çok mutlulardı, yarına Allah kerim :)

      Karnım açken hiç dondurma falan çekmez benim canım, eğer tatlı istiyorsam rejim gümlemiş demektir, zira kesin çok şey yemişimdir :)

      Sil
  5. çok hoş fotolar :) yazınla beraber yine bir miktar neşe kaptım, gidiyorum.. teşekkürler..

    YanıtlaSil