Seyirlik

Nisan 27, 2007

Bu hafta Can'la kendi sinema (ev sineması) günlerimizi yaşıyoruz.

Önce "Sudaki Kız"ı izledik.
Shyamalan'ın daha sonra yaptığı hiç bir filmi 6. His'in yarattığı etkiyi yaratmasa da masalımsı, keyifle izlenen bir filmdi. Gerçi sanırım artık sürekli şaşırtmaya çalışılan filmlerden sıkıldım. Zaten şaşırtılmayı beklediğiniz için bir esprisi de yok gibi. Yine de Can film boyunca yaptığı tahminlerle beni çok eğlendirdi :)

İkinci gün "Beyaz Ejder" vardı sırada. Kafa dağıtıp eğlenmek için güzeldi. En son bu tarz Kung Fu Sokağını seyredip çok gülmüştük. Bu da bir iki uçuk espriyi saymazsak onun kadar hoştu. Aslında biraz Beyaz Dizi havasındaydı bile diyebilirim :)

Dün akşam da uzun zamandır seyretmek istediğim "Kayıp Nişanlı"yı izledik. Film çok güzeldi. Görüntüler de harikaydı.(Şuradan bakabilirsiniz)
Sabah zor kalksam da buna değdi :)

Not: Afişlere tıklarsanız filmlerle ilgili daha çok bilgi bulabilirsiniz.

Not2: Günaydın :)

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. Günaydın Handancım;
    Bizde evde projektörle film seyrediyoruz kocacıkla.Ama daha yol yorgunluğunu üzerimizden atamadığımızdan ve evin hali kalk gidelim derken bu ara fırsat bulamıyoruz.Ben romantik filmleri çok sevirim şu kayıp nişanlıyı acilen bildireyim kocacığıma.
    Çok çok öpüyorum.Sen hangi şehirdeydin bu arada,önümüzdeki hafta sonu Ankara'da olmayı planlıyoruz belki seninlede görüşürüz?

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Handan, bahsettiğin ilk filmle ilgili çok iyi yorumlar okumuştum, aklımda o kadar çok film var ki seyretmek isteyip de seyredemediğim.

    Aşağıdaki fotoğraflar çok hoş, uçurtma ustası olmuşlar belli ki.

    No^t'u yalnız bırakmamakla iyi yapmışsın :)))

    YanıtlaSil
  3. Günaydın.Yine mi yolculuk Gülçin :) Biz İzmir'deyiz canım.

    Günaydın Aslı. Ya benim de bir sürü film oluyor aklımda , DVD ciye gidiyorum, hatırlayamıyorum bir türlü. Liste yapıp götüreceğm en sonunda :)

    YanıtlaSil
  4. bEN SON GÜNLERDE SEYRETTİĞİM FİLMLERİ BURAYA YAZIP, SANA SENİ KORKUTMAYAYIM.BLOGUMA YAZAYIM BARİ.KOPYA GÜNLERİM BAŞLADI DA.BU ARADA NE DİYE BAĞIRIYORSAM. CAPSLOCK AÇIK KALMIŞ.

    YanıtlaSil
  5. Ay yine korku filmleri moduna girmiş bu kız. Bak sen benim dediklerimi seyret Aylincim. Hele iki numara tam matrak :D

    YanıtlaSil
  6. gunun aydın olsun handancım:=)

    YanıtlaSil
  7. selam handancım,"yasasın cuma"n guzel gecmistir umarım.

    YanıtlaSil
  8. günayyydıııııııııınnnn canımmm handannn :)))))

    çooook güzelll bir haftaa sonu geçir ailenle olur mu :)) kocamannnnnnnnn enn enerji dolusundann öperim senii :))


    ayyylinnnnnn günayydınnn :)) nerdesin sen ya sesin de çıkmaz oldu :( sende çoook güzel bir hafta sonu geçir olur mu :)) öperim senii :))

    YanıtlaSil
  9. ya handan şekeri, hafta sonları da bir iki birsey yazsan diyorum arada. Hep geziyorsunuz galiba siz cts pazarları..

    YanıtlaSil
  10. Müessesemiz ehlikeyif olup hafta sonları tatil yapmaktadır :D Günaydın kızlar :)

    YanıtlaSil
  11. Günaydın Handan:))

    Ben bugün İstanbul yolcusuyum biliyor musun küçücük kızımla. Rutin doktor kontrolü merak etme.Ama şööööyle bir yürüyeim diyorum artık neresi deniz kıyısı olursa:))Bir sonraki hafta yine İstanbulda olacağım. O zamanda güzel bi yerlerde kahvaltı yapayım diyorum şööööyle saatlerce hatta akşama kadar:)))

    Hee kıskan diye diyorum zaten:))

    Handan yaa, filmin sonunda ne oluyor söylesene? Kız nişanlısını buluyor mu? Bir de bu filmin İngilizce adını yazsana bana. Kimseye söyleme ama biz internetten filim indiriyoruz:)))Türk filmlerini indirmiyoruz emeğe saygı babından ama holywood filmleri nasılsa ..... deyip acımıyoruz hehe:))

    Ya çok merak ettim kızın nişanlısı ölü mü sağ mı? Bunu söyle bari:))

    İyi hadi ben gidiyim artık. Daha çanta yerleştircez...

    YanıtlaSil
  12. Yahu Handan, afişten okunmuyor ki ismi filmin. Bak çok merak ettim hee...Ona göre kavuşuyorlarsa bende izliycem komşuu:))

    Sağol güzel dileklerine. Seni de hatırlarım merak etme senin İstanbulundayken;))

    YanıtlaSil
  13. Aaa katre gule gule git, Handancım sana da gunaydın

    YanıtlaSil