Bayram

Nisan 24, 2007

Aslında biz bayramı bir gün önce kutladık. İlk olarak ailece Asteriks e gittik. Filmin en önemli özelliği, ilk defa iki kardeşin de gitmek istediği film olmasıydı. Bu fırsatı keçırmadan hep beraber gidelim diye düşündük.

Ardından aldığımız yiyeceklerle Bostanlı sahiline ulaştık. Bir yandan piknik yapıp bir yandan uçurtma uçurmaya çalıştık. Normalde Can koskocaman uçurtma yapmayı sever. Hatta bir keresinde öyle uçurmuştu ki ipini toplayıp yere indirmesi iki saati bulmuştu. Ben küçükken yaptığımız şeytan uçurtmalarını daha çok severim. Uzayda bir noktayı görmeyi çalışmaktansa yakındakini uçurmaya çalışmak daha eğlenceli gelir hep. Bu sefer hazır bir uçurtma almıştık. Gökyüzündeki yüz küsür uçurtmaya inat bizimkisi serseri mayın gibi dolanıp hepimizi güldürdü :D

Şansımıza oturduğumuz yerin yanında gösteriler başladı. Bilgehan'ın dayanma sınırı boyunca 3 yabancı topluluğun gösterilerini izleme fırsatı bulduk. Zaten ikinciden itibaren bizimkisi de attı kendisini sahneye. Eh ne yapalım, onun bayramı :)

Akşam eve vardığımızda tuş olmuştum artık:)

Dün mü? Evde sakin bir gündü. Yalnız bayram diye jelibonlu şeker yemesine izin verdiğim çocuklar için biraz şeker bayramı havasına ulaştıysak da, olsun, çocuk bayramında da şeker olmazsa ne zaman olacak?

Not: Bu yazı fotoğraflarla süslenecekti amma velâkin makina Can'da kalmış. Fotoğraflar sonra gelir artık.
Not2: Yok böyle bir not , diğeri yalnız kalmasın diye yazıyorum:)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap