Günaydın

Nisan 09, 2007

Sağlıklı, huzurlu, ışıl ışıl bir haftaya açılsın sabahımız.

Ben güzel bir haber bekliyorum umutla. Dua ediyorum. Bir yanım o çok güçlüdür diyor. Diğer tarafımda "korku" beliriyor ansızın. Onu kovalıyorum.

Zu, seni seviyorum.

Biz neler neler atlattık.

Bu da geçti geçti...

Any'ye özel not:Geçen hafta "Çok şükür" dudaklarımdan kendiliğinden dökülmüştü biliyorsun canım. "Çok şükür" bitti herşey. Seni seviyorum. Bundan sonra yaşgününle birlikte bugünü de kutlayalım olur mu?

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. korkmayınn yaaa :((( ben geldim döferim korkutanı :D tabi geçti geçicek :) ben sen zu neler atlattık hatta birara bize üç silahşörler diyorlardı :D aylin de katıldı bize dört silahşör olduk :D ama aylinin atı yok o benim atıma biniyor :D handan ayline de at alalım mııı :(( para biriktirelim :D bak yetmezse sıfır kilometre at görünümlü katır alırız ne dersin :P hihihihi öperim kocumannnn :)) güzell günler olsun hep :)) hep gülelimm :)))

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir haftaya açılsın sabahımız,ama ben yorumu akşam 21:57 sıralarında yazıyorum,olsun ne fark eder ki önemli olan gülerek ,huzur içinde,neşeyle yeni bir haftaya merhaba diyebilmek....

    Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Handannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    :-) :) :) :) :) :)

    YanıtlaSil
  3. merhabaaa nilüferrr ::D:D:D:D bağırmana gerenk yok ki bben seni duyuyorum ayooll :D handan şimdi uyuyor bugün biraz yorulmuş ayy ben dedim ki sen git biraz uyu ben bakarım bloguna :P ayy seni herzaan göremiyoruz buralarda hazır gelmişken gel sana kayfe yapim :))

    YanıtlaSil
  4. tamam zehra lütfen benim ki orta şekerli olsun.EEee kahveleri içecez de fallara kim bakacak peki.Handanda ortalarda yok :-(

    YanıtlaSil
  5. fala bakmayı bilmiyorum amaaa :((( bakacak birini bulurz yahu :D:D handan uyuyor şimdi :D saat 12 ancak biz hortlarız bu saate :)):P öperim sizleri canımm benimm :)) iyi geceler tatlı rüyalar hepinize :))

    YanıtlaSil