Ortak

Ocak 31, 2007

Ortak nokta bulmuş olmanın sevinci içerisindeydim. O beni anlayacaktı, ben onu. Hemen kartımı çıkarttım, tanıdı beni. "Türkçe mi İngilizce mi" diye sordu önce. İngilizcem de ikinci anadilim gibidir ama ukalâlık etmeyeyim diye "Türkçe" dedim. Yani demedim, hafifçe bastım. Ne olduysa o anda oldu. Ekran değişti. Kartımı dışarı verdi. Uzun bir tırrrrrrrrrrrrrr sesinden sonra, korku dolu bakışlarım altında 20 YTL lerden oluşan kalın bir tomar geldi. Öylece bakakalmışım. Bu yabancı banka ATM leri sanırım tipinize bakıp, "Hımmm, bunun paraya ihtiyacı var." diyecek kadar ileri teknoloji ürünleri. İyi hoş da, hadi aklımı okuyup para çekeceğimi anladın, bari önce bana kaç lira istiyorsun diye bir sorsaydın.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. günayydınnn :) handann görüntülü bankamatikler mi çıkmış :D desene senden etkilenmiş ne kadar istediğini yazmadan direk paracıkları vermiş :))))) ayy bu süpperr :)
    öperim kocuman :) güzeldi sabah sabah ii geldi :))

    aylinnnn ne diyosunn bu konu hakkında bak görüntülü bankamatikler çıkmış :P pişt aylinnn aylinn uyuyor musun halaa :D :P
    öptm :))

    YanıtlaSil
  2. yaaa hangi bankamatik o, ben de gideceğim?

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Zehra:)

    Gece canım, söyleyeyim hangisi olduğunu ama sorun şu ki o paralar hesabından çıkıyor yine. Ben paşa paşa bir banka şubesi bulup yatırmak zorunda kaldım :(

    YanıtlaSil
  4. Ben sana günün birinde çok zengin olacağını söylemiştim zaten. Bak tomar tomar paralarla oynuyon.
    Zehracım bu Henden çok gizemli birisi ya. Onun para çektiği bankamatikler de böyle oluyor.Hem gisemli hem de ileri teknoloji. Enteresan bi durum yani. Ayyy Müslüm Gürses gibi konuştum şimdi.

    YanıtlaSil
  5. Günaydın ama sen neden evde oturuyosun?. Kızım oturmaya mı geldin? Zaten eve gidince başlayacan yine çamaşırlara ,ütülere. Çıkıp sahilde dolaşsana biras. Martılara da selam söyle. Ben burada göremiyom martı felan.

    YanıtlaSil