Hayat Bu

Ocak 23, 2007

Olması gerekenlerin, olması gerektiği gibi olması gerekmiyor...

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Benim hiç olmamam gerekiyordu mesela. Mısıl mısıl.
    Günaydın Henden.
    Bi tabak da bana ayır. Napoliten sos istiyom.

    YanıtlaSil
  2. :) haklısın handan ama olmaması gerekenlerin olmasına ne demeli :D işte kötü olan da bu :)))

    buarada aylin bence sen iyi ki varsın :) çok eğleniyorum senin yorumlarını okurken ;)

    öperimm kocamann :)))

    YanıtlaSil
  3. ben de aynı karısıklıkta cümle kurabilirmiyim diye denedim,evirdim cevirdim. kelimeleri. ıh ıh. Olmadı :((

    YanıtlaSil
  4. tam da bunula ilgili bişey yazmıştım.. yorum yazmaktansa yeniden, bi onu oku derim.. söyleyeceğimden fazlasını anlatır sana

    YanıtlaSil
  5. Günaydınnnnnnnnn. Dinlen birazcık. Nasılsa durdup dururken yeni iş daha çıkarırsın başına. Sen yazlıkları da şimdiden çıkarmaya kalkarsın dolaplardan.
    Bana dinlenmek yok Henden. Tabirim caiz midir değil midir bilemiyom ama ,bildiğin bir eşek modundayım. Öyle çalışıyorum yani. Geçen haftalarda da eczaneyi su bastı. Sigorta şirketindeki eksper kadını da yolmayı düşünüyorum. Hala benim paramı verecekler. Sonracıma evin elektrikleri kesilecekmiş sözleşmedeki bilmem bi şitler yüzünden. Sonracıma bilgisayarlarımdan biri havaya uçtu. Valla uçtu kız. Monitör durup dururken tutuştu, diğerini de ölü noktacıklar bastı. Herkesler sen yapmışsındır diyor ama valla bişey yapmadım. Servise gidince, ölü noktacıklar kayboluyo'' Bişisi yok bunun'' deyip yolluyolar, eve gelince yine ölü pikseller çıkıyo. Bilgisayarlarımın altında yatır var annadım ben. Sonracıma anamla aram nane bu aralar. Kardeşim askere gitti diye depresyona girdi, acısını benden çıkarıyo. Sonracıma grip oldum üstüne kapak. Sonracıma paramı alamıyom devletten. Sonracıma recim yapıyom hala ama bi gram oynamadı, bi kilo almışım. Sonracıma birazdan müşteriler gelir, abuk sorunlarıyla beni bunaltmaya başlarlar. Az önce açtım kepenkleri ama gözlerim açılmıyor .
    Heeee sen ayaklarını uzatıp dinlenirken, beni de düşün birascık. Dur biri geldi. Devam etçem bekle.
    He ne diyordum. Sonracıma işte bu kadar şekerim. Gidip siparişleri çıkarayım bari.
    Zehra arkidişe de teşekkür ederim. Bu kadar olumsuzluğun üstüne, ilaç gibi geldi yazdıkları. Valla bakar kör olan ben , nasıl gördüm o yorumu şaşırdım. Henden de şaşırmıştır şimdi. Yazılarında adım bile geçse, görmüyom çünkü eheh.
    Ben gidiyom Henden. Sen de uzat ayaklarını, al eline demli çayını, koy çocukları bahçeye, kapat kapıları. HEEE DİNLEN SEN DİNLEN. BİZ DE BURDA ÇALIŞALIM. AYYY BU KADAR ÇALIŞMAYA ZENGİN OLAMIYOM YA EN ÇOK ONA BOZULUYOM MISIL MISIL.

    YanıtlaSil