Yorgun

Ocak 26, 2007


Sadece çok yorgunum. O kadar yorgunum ki... Göremiyorsun. Sallanan sandalyeye otursam, sallanıp dursam, bir ileri bir geri. Hayat hep böyle değil mi? Bir ileri bir geri. Takılmış bir plâk gibi kalakaldık. Gitgide daha çok çiziliyoruz. Yaşamak böyle olmamalıydı belki. Belki de sadece bundan ibaret...

Sadece susmak istiyorum. Bu konuşmaklar hiçbir yere varmıyor. Gözlerimden umutsuz bir hüzün taşıyor.Boşluk sanıyorsun. Zormuş bir toplama işleminde etkisiz eleman olmak. Ne kadar çırpınsan da bir şey anlatamamak.

Sadece çok yorgunum. Çevrem sürekli değişiyor. Bir şeker pembesi, bir kömür karası. Başım dönüyor... Şöyle uzansam bir köşeye, kapatsam gözlerimi, öylece kalakalsam .

Benzer yazılarım

3 Yorum yap

  1. handannnn sakınnn kalmaa orda öylecee :( dinlen tamam temizlik yapmaktan yoruluyosun biliyorum :) bak çok yorgunsan gel sana bir kahve ısmarlayim şekerli :D

    sanaa boool enerjiii doluu böyle nasıll desemm fıkır fıkır sıcacıkk bir günaydınn diyorummm :)) yüzündenn gülümsemen eksik olmayacak güzell bir hafta sonu dilerim ayrıca :))

    buarada burda buluşmuş olduğumuz aylinnn sanaa daa günaydınn :D hehehe aynı dilekler senin içinde geçerli ;)

    öperimm kocumann sizi :)))

    YanıtlaSil
  2. Sen de mi handan

    cim

    YanıtlaSil
  3. Canım Zehra, sen çok tatlısın, teşekkür ederim .

    Cim cim cim, bir sobanın yanına kıvrılmış kedi olmak ne güzel olurdu değil mi şimdi?

    YanıtlaSil