.

Ocak 30, 2007

Burnum akıyor. Boğazım acıyor. Ses tonum dayanılmaz boyutlarda :) Şimdi bağıracağım kulaklarınızı tıkayın.

GÜNAYDINNNNNN....

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. canımmmmmmmmmm geçmişş olsunnn sanaa :( ben sana kahve yapıcaktım ama kahveden vazgeçtim dur sana bir salep yapim bol tarçınlı :) sen battaniyenin altına gir ben yapıp geliyorum hemencecik :))

    aylinn handan hasta sen nerdesinn bakimmm :)))

    YanıtlaSil
  2. Salepe de hayır diyemem bak. İçine biraz da kırmızı biber isterim ama :) Aylin, gelirken oradan bir iki kutu pastil kap getir yavrucum, şekersiz olanlarından.

    YanıtlaSil
  3. günayyyyyyyyyydddddddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)) bugün ilk gelen benimmm :))

    handann aylinnn uyanınnn :))

    günn başladıı :)) burda hava soğuk ama ışıl ışıl bir güneş doğduu :))) güzell ışıl ışıl bir gün fıkır fıkır bir ruh hali diliyorum sizlere öpüyorr ve benn gidiyorumm :))

    YanıtlaSil
  4. handann nasıl oldun buarada? inşallah iyisindir :( kendine iyi bak :) aylin hanım nerdesin handan bak hasta ilgilenmiyosun bile..salep ii geldi mi handan :)

    YanıtlaSil
  5. Kız henden hemşirelerin geldi.
    Hankini istiyorsun?
    Viks pastil piyasada yok. Otacı, strepsil ballı limonlu, bepanthene, neolet ayyyyyyyyy bana burada da iş yaptırıyolar. Kız ben kafa dağıtmaya geliyom buraya. Duymak istemiyom hastalık felan.
    Neyse ateşin var mı? öksürüp tıksırıyon arada da hapşırıyon mu? Boğazların ne alemde? Bi ara tasniyonunu da ölçmeye gelirim.
    Kız Zehraaaa. Sen de tavuk suyuna çorba yapıver. Ben bilmiyom nasıl yapıldığını.
    Nane limonu da ben kaynatim bari.
    Kız Henden. İzmir'e kar yağdı da, sen geçen sene olduğu gibi, çocukları alıp, leğenlerle karda mı kaydın yine? Ondan hasta oldun demi? Annadım ben zati.Ho ho ho. Tı tı tı bana.

    YanıtlaSil
  6. Ay, daha neler isteyip şımarsam acaba :) Günaydın kızlar...

    YanıtlaSil
  7. handancım geçmiş gitmiş olsun..
    dikkât et kendine, nane limon kabuğu, bir tutam zencefil, hatmi çiçeği ımm gerisi neydi bunun..? haa evet barış manço şarkısında var târifin devâmı ;)

    YanıtlaSil