Tuhaf Bişi Oldu

Kasım 12, 2023

Geçen gün Stray Kids yeni albüm çıkarttı. Uzun bir aradan sonra geri dönüş yaptılar. Hahaha, uzun ara beş ay oluyor. Günümüzde albümler de çabucak tüketiliyor sanırım. Neyse konumuz bu değil. Benim için hava hoş, gerçekten de sevdim albümü. 


Biliyorsunuz yaz başında bu grubu keşfettiğimden beri danslarına hayranım. Yaşıma başıma bakmadan (Hehehe ne zaman baktım ki ) arada küçük kısımlarının koreografilerini çözmeye çalışıp hem hareket ediyorum hem meditasyon yapıyorum . Albüm çıktığında bir şarkıları için dans meydan okuması da başlattılar. Ay dedim dur şuna bakayım.

Kan ter içinde uğraşıp didinip çözdüm . Telefonumu nihayet televizyona yansıtmayı başarmış olmamın da dans kariyerimde etkisi büyük arkadaşlar , hahaha. Televizyondaki youtube uygulamasının hızı düşmüyor ama telefondan hızı düşürüp bi de kendime şarkıdan kesit atınca ( WhatsApp ın kendine mesaj atma özelliğine bir tek ben bayılmıyorum di mi) başa sarmaya da gerek olmadan o dönüp dönüp dev ekranda oynuyor, ben de bi şekilde çözmeye uğraşıyorum.

Bu dans figürü zor değildi zaten ama çok hızlı olunca yetişmek için iyi ezberlemek lâzım.

Dün sabah yürüyüş dönüşü, tipim de azıcık düzgünken dur bakayım öğrenmiş miyim, bir video çekeyim dedim, nasılsa becerip hepsin yetiştirmeyi başarmışım. İnstagrama yükledim. Bir de challange ı etiketledim. Hahahaha. 

Sanırım bütün Türk staylar gördü videoyu :)  Allahım bir sürü tatlı mesaj aldım gençlerden, almaya da devam ediyorum. Aslında korkarım ben çok kişinin takip etmesinden, bir anda negatif tiplerle de dolar, enerjimi çeker diye çekinirim ama neyse bu hareketlilik gelir geçer eminim, ben şu anda gençlerin pozitif enerjilerinin tadını çıkartıyorum. 

Can bana normal değilsin derken haklı mıydı yav. Kendimi çok normal görüyorum oysa. Bak dün cam silip perde yıkadım, akşamına fırtına çıktı. Sabah güneşi görünce hemen çamaşır makinası çalıştırdım. Birazdan avize silicem. Klasik ev kadını işte . 

Ünlü dans videomu merak edenleri şuraya alayım da ben de kalkıp şu avizeyi sileyim artık. Mutlu pazarlar sizee.

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Yanıtlar
    1. Şu an video yüz on bin gösterimi geçti ve takip sayısı ikiye katlamak üzere. Can bana kalk yeni koreografileri çalış diye takılıyor. Umarım gelen gençlere güzel dokunuşlar yapabilirim , çok mutlu olurum öyle olursa. Ama çok gerildim, alışkın değilim buna .

      Sil
  2. Olurmu okumamak Handan çok güzeldi ayrıca gayet fit görünüyorsun. yorum yazdım kabul etmedi daha sonra deneyin diyerek geri attı. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya. Allah Allah niye öyle yaptı ki ?

      Sil
  3. Baktım yorumlara, çok heyecanlı bir durum. Gelenlerin çoğu da Koreli gençler. Bence sen artık uluslararası fenomen oldun 🤗Can'a katılıyorum, yeni koreografiler çalışman lazım:) Seninle gurur duyuyoruz :) 👏👏🧿🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Türk hemen hepsi Evde Yazar, uluslararası gelen pek kimse olmamış sanırım. Fenomen olmak değil de, geçen aylarda aklımda dönüp duruyordu, şöyle genç birilerine ulaşsam, belki hayatlarına dokunurum, ilham veririm, ne bileyim bir şey öğrenirler diye, şu an bir çok genç takip etmeye başladı. Kaçırmadan kalsalar da ben de ulaşsam gençlere. Çok seviyorum gençlerin dünyasını. Ve evet çalışmam lâzım :D Öyle çok dans isteği aldım ki ömrüm yeter mi bilemiyorum şu an :D:D

      Sil
  4. Okudum ama yorum yazmamıştım. Ben senin hali hazırda zaten çok takip edildiğini düşündüğüm için bana çok garip gelmemişti durum :) Hâlâ da gelmiyor. Şeker gibi bir kadınsın, seni değil de kimi takip edecekler ki zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, çok tatlısın Rüya. Yok beni pek fazla takip eden olmaz ama takip edenler öyle güzel insanlar ki bana hep mutluluk vermişlerdir. Belki de o yüzden hesaplarımın büyümesinden hep korktum. Şu anda takipçi sayısı üçe katladı, bakalım neler olacak . Ben yine kendi halimde takılacağım :)

      Sil
  5. Gece okuma listesinde "Kimse yok mu?" başlığın dikkatimi çekip bloguna girdim ve bu yazıya yönlendim. Bir de baktım fenomen olmuşsun. Süppersin Handan:) Gece baktıgimda 460 bin kadar izlenme, bir sürü yorum görünüyordu. Bence gazete (mesela Onedio) ove TV haberleri de yer verecek videoya. Şahane dans etmişsin, tebrikler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yaz ciddi bir depresyona girdim Zeugma ve beni dans ile müzik kurtardı diyebilirim. Göbek atma konusunda iyiyimdir ama bu tarz koreografi falan hiç bakmamıştım. Kafamı boşaltıp vücudumun hantallığını atmaya yaradı, daha ne olsun derken böyle bir şey çıktı ortaya. Gençlere pozitif hisler verebilirsem ne mutlu bana.

      Sil
  6. Whatsapp'ın o özelliğini ben de çok seviyorum, kolaylaştırıcı oldu gerçekten :)
    Çoğu anı özel kılmak, anlamlı kılmak için uğraşıyorsun ve bu enerjine bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kolaylaştırıcı oldu , değil mi. Not defterinden pratik.

      Teşekkür ederim. Bazen çok yoruldum diye isyanlara giriyorum ama dinlenince bir bakıyorum yine dalmışım bi işlere :)

      Sil
  7. Ben büyüyünce Handan olcam. :D Ve ayyy resmen en tatlı fangirl sensin. ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
  8. Dansla fit kalırsın boşver. Ben de unutmak istemediğim şeyleri WhatsApp te kendime atıyorum 🤣🤣🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dans harika bir spor. WhatsAppta kendine mesaj atma not defteri ihtiyacını ortadan kaldırdı 😁

      Sil