Özlediniz mi Beni ?

Kasım 21, 2023


Ben özledim valla, bir haftadır evde misafir vardı, üzerine bir nikâh, sonra daha çok misafir ve daha çok misafir derken bugün sonunda sessiz kendi halinde gün geçiririm derken hava güzel diye çamaşıra giriştim. Sonra annemin implantının düştüğü haberi ile hafif çaplı bir kriz geçirip,doktor sadece vidaların düşmüş olduğunu anlayınca toparlandım. Akşama voleybol maçı izlemeye gittik, çocuklar da okullarından dönüp yetiştiler ikinci sete. Uzun zamandır gitmemişiz , iyi geldi . Pek de sessiz bir gün olmadı yane.


Yarın ev temizliği, ütü, dişçi randevusu, çanta hazırlaması felan var. Sonraki gün bi küçük kaçamak yapacağız . Ailece demek isterdim ama Bilgehan gelmiyor yine. Artık bunu kabullenip saygı duymaktan başka çare olmadığından ben de ısrar etmiyorum. 


Dans videom bir milyon gösterime ulaşıp beni şaşırttı. Neyse ortalık duruldu artık. Eski halime dönebilirim.


Ama durun komik olayı unuttum. Geçen gün yine birisi mesaj atıp tebrik etti dansımı. Ben de onun instagramına şöyle bir baktım. O da yapmış dans çelıncını, harika da yapmış. Belki bir gün birlikte dans ederiz gibi bir şey demiş. Ben dansçı değilim, bir kaç aydır kendi kendime eğlenmek için deniyorum dedim. Sonra bir daha baktım. Meğer çocuk üç sene dünya dans şampiyonu olmuş, hahaha . Bana göre kolay bir dans olursa yaparız diye kıvırmam da işte o zamana denk düştü.


Sevdiğin şeyi yaptığında gerçekten de ilginç şeyler olabiliyor . Ve artık hayatımda ilginç ne olabilir ki derken, depresyonla geçen uzuuun bir yaz boyunca sadece nefes al nefes ver, bu bir geçiş, atlatmayı başaracaksın diye kendime telkin ederken, o depresyon beni müziğe, müzik dansa, dans hareket ve mutluluğa, mutluluk da bambaşka bir yere ulaşmaya yol açtı. Hayat gerçekten de şaşırtıcı.

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Süpersin yine dolu dolu her anın :)
    Ünlü bir dansçı olacaksın ama bu gidişle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık motivasyon kitaplarında ellisinden sonra dansçı oldum diye bana da yer verirler :D

      Sil
  2. Güzel bir yolculuk olmuş yazdan bu yana... Ben de az önce spor günlerimi belirledim :-) Sabah ola hayrola... Bu saçlar iyi oldu sana, hep tebrik ediyorum, iyi başardın geçişi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel ve ilginç bir yolculuk oldu :)
      Saçlar çok rahat :) Kuaförüm de saçlarınız böyle çok güzel, kendi bacağıma sıkıyorum şu an ama yalan da söyleyemem diyor :D Öyle hızlı uzuyor ki, boyatmaya yetişemiyordum :)

      Sil
  3. Başlamak lazım değil mi bir yerden. Oturduğum yerden olacak değil istediğim değişim. Kilo almışım zaten. Sabah kahvaltısı yapmıyorum. Öğle saatlerinde yiyorum birde akşam. Bakalım faydası olacak mı?
    Dans işini bende yapmak istiyorum da olmuyor nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başla gerisi gelir, insan eğlenirken forma da giriyor :)

      Sil
  4. valla ergenlerin kraliçesi oldun bir anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyenlerin yaş ortalaması bir anda 15 e düştü :D Yakında sıkılır giderler :)

      Sil
  5. Yaa sen resmen insta ünlüsü oldun yaaaa... :D Favorimsin sen canımsın. :D

    YanıtlaSil
  6. dans konusunda yeteneklisin, sana iyi gelmesi sevindirici:) iyi yolculuklar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi geldi gerçekten de Bahar :) Teşekkürler.

      Sil