Bu Sene Kaçıncı Konser Oldu Bu ?

Kasım 06, 2023

Hımmm. Dimash, Hollywood Wampires, Manowar, Lindsay Stirling, Manga, Alphaville, David Garret ve dün geceki Blind Guardian.

Evelsi gece uyku tutmadı bir türlü , gece on ikide yatıp sabah mı oldu diye uyandığımda saat 1.30 du. Hahaha. Döne döne , yata kalka bir hal oldum sonrasında. Dün sabah sekizde kalktım. Oğlanlar okula oyun oynamaya gideceklerdi, onları yolcu ettim, biraz yazı yazdım . Öğlen kahvaltı ettik. Sersem sepet bir halim vardı. Yatsam mı derken perdelerle göz göze geldim. Anacım eve taşınalı bir sene olmuş, ben daha yeni taşındık modundayım ( Diğer evdeki yedi ay bitemediydi bir türlü) hiç perde falan yıkamamışım ya. Hava da güzel. Yatmak yerine perdeleri çıkartıp makinaya attım. Salonun camlarına giriştim. ( Camları arada sildiydim, o kadar değil :D ) 

Saat oldu dört. Ben pert. Ne yaptım, salonun üç camını sildim. Bakmayın anacım, sporlar, diş hekimleri, göz hekimleri, kremler, kıyafetler filan yaşımızı göstermediğimizi düşünüyoruz ama beş oda bir salon, iki de kocaman banyo camı olan İzmir'deki evin tüm camlarını bi çırpıda silerdim ben yav, şimdi salonun camları yetiyor. Neyse . Gidip biraz yatayım bari, akşama hiç halim kalmayacak diye yattım. On beş dakika sonra hacı yatmaz gibi kalktım. Balkondaki çamaşırları topladım. Bir multi vitamin içtim. Yemeği dışarıda yeriz diyordum, Can ev nöbetçisi olunca yakınlara gideriz diye plânlamıştım, ne mecalim vardı erken çıkmaya ne iştahım. Evdekileri ısıtıp yedik. (Metehan nefis biber dolması yaptıydı bir gün önce )

Saat yediye doğru Kakılmış modundan Rakır moduna geçiş yapmaya başladım. Yola çıktım.

Çok dinlediğim bir grup değildi ama çok güzel geçti konser. Biz mi daha çok eğlendik grup mu, o kısmı bilemiyorum. Bir ara gitmeyeceklet hiç zannettim, ayrılamadılar sahneden :)








Neyse canım, iki saat zıplayıp, yollarda bir saat yürüyüp gelebildiğime göre bende hâlâ iş varmış. Ya da vitaminler çok gelişmiş. Eve gelmemle yatıp sızmışım , gerisini hatırlamıyorum hakim bey :D

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. hey maşallah sana yaaa ne enerji vallası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla şu an kılımı kıpırdatacak halim yok , yatma vakti gelsin de gecenin bi vakti hortlamayayım diye vakit geçirmeye çalışıyorum:D

      Sil
  2. Kahvaltı ettik kısmını kavga ettik diye okudum sonra neh falan oldum geri döndüm galiba uykum gelmiş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha :D Onu da çok yapıyoruz aslında, öyle çok yapıyoruz ki haber değeri yok :D

      Sil
  3. ben de maşallah diyeyim ya hu!

    YanıtlaSil
  4. Kardeşimde o konserdeydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir konserde daha böyle demiştin sanki, müzik zevkimiz benziyor kardeşinle sanırım :)

      Sil
  5. Maşallah hızına da neşene de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yatsam yüz yıl yatarım da zorluyorum işte kendimi :) Teşekkür ederim.

      Sil
  6. Ben de daha çabuk yoruluyorum artık. Şu robot hizmetçi bir icat olsa 🤣

    YanıtlaSil