Ortaya Karışık

Nisan 02, 2019

Oturup gideceğim on bir filmin hepsinin afişlerini, fragmanlarını ve konularını toplayıp festival yazılarımın hazırlıklarını yaptım. Malum izlerken koşturmaktan uzun vaktim olmuyor. Bir kaç senedir ön hazırlık yapıyorum, böylece izlenimlerimi hemen yazıp paylaşabiliyorum.


Alış verişe gittim, abur cubur stoğumuzu doldurdum. Ispanak pişirdim. Geçen hafta hasta olunca hazır yemiştik , özlemişim sulu yemekleri. Kafamdan yemek plânları yapıyorum. On gün mesaimde rejim aksamasın .


Ay sonunda olacak bir doğumgünü partisini plânlamaya çalışıyorum.  Bir tane benzer örneği yok, sıfırdan süslerini, eşyalarını hazırlamamız gerekiyor.


Amerika vizemizi aldık. Yarın pasaportlarımız gelecek. Gerçi Bilgiç yarışmaya gitmekten vazgeçti. Sponsor bulamadıkları için masraflar ailelere kaldı. Ve bizimkinin en yakın arkadaşları gidemeyince o da gitmemeye karar verdi. Bu konuda ikna etmiş de olabilirim biraz :D Ama ben oğlumu biliyorum , yarışma esnasında işi olmadığı için çatlardı orada sıkıntıdan.


Yarın evi toparlarsam perşembe günü de saçlarımı boyatabilirim. Artık beyazlar üç parmak oldu sanırım.


Geçen haftaki barsak sendromunu atlattıktan sonra bu hafta da boğazımdaki lenfler iltihaplandı. En sonunda doktora gitmek zorunda kaldım. Paşa paşa antibiyotik içiyorum.


Bunun yanısıra her zayıfladığım zaman muhakkak olan bir şey daha oldu. Topallamaya başladım. Sol ayağımın tabanı ağrıyor. Her defasında mı bir sakatlık çıkar. Nasıl oluyor anlamıyorum. Bir anda başlıyor , ya dizim tutuyor, geçen sefer topuk dikeni gibi olmuştu, öncekinde kalçam gitmişti. Kendime nazar değdirdiğime kesin inanıyorum artık. Zayıfladım diye mutlu olmak yasak bana.


İki buçuk aydır diyetteyim. Midem küçülmedi, hâlâ açım, hele akşamları tırmalıyorum etrafı. Mehter usulü veriyorum. Daha Metehan'ı doğurduğum kiloya yeni indim :)

Bu seçim noldu şimdi. Bi karışık işler. Üç gündür oy sayıyorlar.

Gidip yatayım artık. Aaa kitap salı yazmayı da unutmuşum, oysa kitabımı da bitirmiştim. Neyse sonraya kalsın artık.

İyi geceler millet.


Not : Şarkılar sakladım fotoğraflara, istediğinize tıklayıp alınız :)

Benzer yazılarım

20 Yorum yap

  1. acil şifalar diliyorum...gerçekten nazar değmiş..resimler planlar harika dolu dolu günler ne güzel..şekeri tamamen kesersen hiç acıkmazsın bir süre sonra ben de öyleydim çünki sadece elma yeterli bir de kuru erik 4-5 tane ...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim B. Zaten meyve ve kuru yemiş dışında aldığım bir şeker yok. Karnım açken tatlı hiç istemediği için pek de aramıyorum. Yrmeğin üzerine biraz kuru kayısı, bazen kuru dut falan yiyorum. Ama açlık hissim hep var :D Doymama hastalığına yakalanmışım :D

      Sil
  2. Günaydın. Yine fotoların da , şarkıların da harika olduğu bir post. Ben elbette Handan'lı fotoyu seçtim. Veeee bingo, Dido çıktı bana, en sevdiklerimden
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  3. movement şarkımı aldım çok teşekkür ederim öncelikle işlerinde kolaylıklar dilerim doktoru ihmal etme ve bir kan tahlili yaptır belki kalciyum mağnezyum demiz çelik bakır falan azalmıştır depolarını kontrol ettir :) diyetler sıkıntılı olabiliyor hayatımda iki ay diyet yaptım 8.ve 9. ayında hamileliğimin ve çok acı verdi hem hamile olup hem bişey yiyememek çok üzmüştü ama bebeğinin sağlığını düşünen her anne adayı odun kemir deseler kemirecek moddaki azmiyle yapıyor o diyeti dikkati veriyor sonrasında o azmi bulmak bende çok zor :) , festival için yaptığın haızrlığı takdir ettim :) hadi izle de biz de en azından fragmanlara bakarız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aralık'ta çekap yaptırdım d vitamini dışında eksik birşey yoktu Hatice. Rejimde bol bol kutuyemiş yediğimden pek azaldığını sanmam depolarımın :)

      Benim hayatım diyetle geçti ama artık bu son olsun istiyorum. Yalama oldum al ver al ver. Bundan sonra kiloa almamanın yolunu anladım sanırım. Hep aç kalacağım :D

      Bakalım 11 filmde kaç tanesini beğeneceğim. Artık bu filmler sonradan sinemalara da geliyor. Seyredersiniz siz de :)

      Sil
  4. diyette hep açız maalesef. Normal zamanda aklımıza gelmeyen yemek diyet moduna girince aklımızdan çıkmıyor. Ispanak bende alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ben diyetten önce de sürekli yemek düşünüyordum Beyda, şimdi o moddan çıkamıyorum bir türlü :) Ispanak pek de güzel olmuş, beklerim, buyur :)

      Sil
  5. geçmiş olsun handan, resimler muhteşem sende öylesin. Seçimleri bende merak ediyorum hala mazbatayı vermediler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özlem.

      Vermediler valla, böyle seçim görmemiştim ben hiç.

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun Handan ve şimdiden iyi yolculuklar😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Bahar :) Taaa sonbaharda gideceğiz aslında , Bilgiç yarışmaya gider diye çıkartırken hep beraber başvuralım demiştik.

      Sil
  7. Geçmişler olsun Handan hatta diren Handan diren yemeklere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aytül. Direniyoruum. İlk günlerdeki disiplinim biraz şaşmış olabilir mi diye bir detoks yapsam mı diye düşünmekteyim şu an.

      Sil
  8. 11 film! Müthiş! Ben ayarlayamadım bu sene.Bodrum'dan kuzen burada, Orhun gelecek vs. :) San iyi seyirler Handan. Öpücükler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz kendi filminizi çeviriyorsunuz Sezer, oh, keyifli , huzurlu , mutlu sonlu filmlerden olsun :)

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun Handan Hanım :) Ne güzel dolu dolu günleriniz. :) Sayfanızı yeni gördüm ve takibe aldım sizleri de beklerim. Sevgilerimlee :)

    YanıtlaSil