Uzay Partisi

Mart 22, 2010

Bu sene aslında Metehan'a artık parti yapmayacaktık ama sonra bu konu çok hoşumuza gitti. Haydi bu yıl da hazırlanalım dedik. Gerçi sahildeki kafede olsun diyordum ama maç varmış o gece, yine evdeyiz :)

Henüz sadece davetiyelerimizi hazırladık. Güneş sistemimizi koyduk davetiyemizin içine. Dışını da takım yıldızlarla süsledik.



Güneş sistemimizdeki gezegenler dönebiliyorlar yörüngelerinde :)



Eh, bu davetiye de yeterince yorucuydu zaten, başka birşey yapmamıza derek yok artık :)

Dediğime ben bile inanmadım :)

Gecenin eğlencesi teleskopla yıldızlara bakmak olacak. Umarım hava açık olur o sırada.

Şimdi başka neler yapacağımı düşünmeliyim artık.

Herkese günaydın.

Cıvıl cıvıl, harika bir haftaya açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. yaa nasıl canın istiyor bunlarla uğraşmayı. benim hiç doğum günü yapacak halim yok:( hanımefendi 14 kişi çağırmış bana yeter mi diyor. Davetiyeleri kendimiz yapalım dedik ama onu bile yapacak enerjim yok çok yorgunum yaa ben:(

    YanıtlaSil
  2. handanım benim partim nasıl olacak... hep oğullarına hep onlara benim de doğumgünüm 25 mart. ben senin has arkadaşım değil miyim ... ben de parti istiyorummmm... makarna olsa bile razıyımmmmm.... öpüyrum cannnnımmm bennnnimmm....şimdiden allah kolaylık versinnnnn.selmaaa

    YanıtlaSil
  3. Aaa, Katrecim, o kadar çinileri işlerken yorulmuyorsun da güzel kızıma mı naz yapıyorsun bakiim. İki çiçek şekli kesip içiçe yapıştırın, içtekinin yapraklarını kıvırın her kıvırdığınız yaprağın üzerine davetiyenin bir kelimesini yazın. Çok hoş ve sevimli olabilir. 30 tane çiçek şekli keseceksin, Kızım da sana yardım eder, keyifli bir uğraş olur. Hadi üşenme bakiim.

    Selmacım, kaç gel buraya, sana nefis bir parti yaparım ben :D

    YanıtlaSil
  4. dooru valla yapalım.geç kaldık kartları yapmakta. çok güzel bir fikir vermişsin teşekkür ediyorum. ee iş bilenin kılıç kuşananın demiş atalarımız:)) ne de olsa tecrübe:))

    YanıtlaSil