Rüyaymış, Rüyaymış :)

Mart 19, 2010

Rüyamda Metehan'ın yaşgünü gelmiş, etraf çocuk kaynıyor ama ben henüz hiç hazırlık yapmamışım. Masaya birşeyler çıkartmaya uğraşıp duruyorum :D

Oy...

Vardır böyle rüyalar.

Evden çıkmam gerekir ama bir türlü giyinemem.

Dışarı çıkarım ayağımda ayakkabı olmaz.

Eskiden ha babam bir yerlerden aşağı düşerdim. Hatta o kadar düşmüştüm ki son zamanlarda "Tamam bu rüya yere kolayca ineceksin" demeye başlamıştım.

Nedense düşme rüyalarım bitti. Artık daha önemli dertlerim var. Sofra hazırlayamamak falan gibi :)

Bir de birisinden kaçmaya çalışırım , iki adım gidemem bir türlü.

Çok bilgisayar oynadıysam sabaha kadar oyunla boğuşurum.

Geçen gece harika bir şiir yazıyordum, hatırlamak için çok uğraştım ama nerdeee...

Bir de rüyamda sinirlendiysem hırsım bir türlü geçmez. Uyandığımda değil, rüyamda geçmez. Uyandığında rüyasına devam eden Can'dır. Sağolsun, gece rüyasında benimle kavga eder, sabah suratı asık bir şekilde uyanır.

İşte böyle.

Siz en çok ne görüyorsunuz rüyanızda?

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Yorum yazmamışım ki az önce :))
    Bende sabaha karşı otobüs bekliyordum yolun kenarında, otobüs biraz ileride duruyor, uğurlamaya gelen kafilede kalabalık, herkesi öpeyim derken şoför dayanamayıp gaza basıyor yavaştan yavaştan, bende bir yandan hızla koşturuyorum bir yandan da biri bana 6 aylık hamile olduğumu hatırlatsın diyorum. uyandığımda kalbim küt küt atıyordu ağzım kurumuştu. çok yorgun uyandım velhasıl bu sabah.

    YanıtlaSil
  2. Sevgicim, sen rüyanı anlatırken Metehan'a hamileyken her sabah otobüsü kaçırmamak için nasıl koşturduğumu hatırladım. Valla evle durak arasında doğuracaktım onu :D

    Hem hamilelik, hem bebek, hem iş güç;insanın en azından rüyalarında dinlenmesi gerek, yapma böyle :D

    YanıtlaSil
  3. ben hep yüksek bir uçurumdan düştüğümü görürüm ve irkilerek uyanırım. benimki rüya değil de daha çok kabus gibi. Fredy nin kabusları 1-2-3-4-5 diye gidiyor :)

    YanıtlaSil
  4. valla bende son gördüğüm rüyamı anlatayım. çok acaipti. sehpanın üstü farklı nesnelerle dolu. el bombaları varmış ve bombalar didemciğime aitmiş. sehpanın üstündeki nesneleri toplarken uyanıyorum. rüya olması güzel sanırsam:))

    ya dün gece baktım ne hazırlamış handan oğlana diye. bişey yoktu. benim kızın doğum gününe yakın olan hangisinin doğum günüydü?bu sefer bende kendim yapayım pastayı dedim ama zor iş yaa...didem hanım 14 kişi çağırmış şimdiden. sanki ev ev diil düğün salonu...kolay pasta tarifiylen çocuklara yiyecek ne yapacaksın fikir versene:)))

    YanıtlaSil
  5. bana bak bu hafta sonu satranç turnuvası var istermisin bizim kız bombayı patlatsın 2. falan olsun:)))

    YanıtlaSil
  6. bende genelde yüksekten düşer, irkilerek uyanırım:( Bazen de günün etkilerini hissettiren rüyalar görürüm duruma göre...

    YanıtlaSil
  7. İşte o rüyalar bende kesildi artık Owl, neden ki acaba?

    HA ha ha Katrecim, o rüya doğumgünü partisinin dimağdaki etkisi :) Oğluşun doğum günü 25i ama cumartesi günü yapacağız. Umarım turnuva keyifli geçer. Metehan da merak sardı satranca, babası ile oynuyorlar arada. Çocuğum oynayacak kimse bulamıyor kendisine.

    Sanırım bu yüksekten düşme rüyaları en çok yaşadıklarımız Chilek. En büyük korkumuz bu mu ki acaba?

    YanıtlaSil
  8. bize gelsenize satranç oynamaya:)) benim veletler satranç delisi, hele didem daha beter:)) bu defa her zamankinden zorluydu turnuva. subay okulundan gelen gurup dağıttı ortalığı benim çocuklara madalya düşmedi:))

    YanıtlaSil