30 Mutlu Gün - Son Hafta

Nisan 30, 2022

 23 Nisan : Bugün 23 Nisan hep neşeyle doluyor insan :D Mahallenin içinde bando ile dolaşan çocukları görmenin mutluluğu vardı içimde. İnşallah bir gün eskisi gibi stadlara da akacağız kutlamalar için :)


24 Nisan : Evdeki bütün kolilerin kalkması mutluluğu. Pek uzun süreli olamayacak ama ayağımın altındaki Can'a ait koliler beni deli etmeye başlamıştı, oh hepsi kalktı.

25 Nisan : İki sene sonra annemi ilk defa evimde ağırlamanın mutluluğu. Her gün birlikte vakit geçiriyor olsak da evimde olmasının mutluluğu başka :)

26 Nisan : Üzerimden bir yük kalkmasının mutluluğu. Tam da kalktı denilmez ama en azından yapmam gereken bir işi daha halletmiş oldum.

27 Nisan : Arkadaşımla bir buçuk saat telefonda konuşup kıkırdama mutluluğu. Niye de kıkırdıyorsak ikimizin de taşınması gerekiyor,  ikimiz de taşınabilmek için beklemek zorundayız, ikimiz de mevcut evinin yarısı büyüklüğünde yere gideceğiz nasıl sığacağız bilmiyoruz... Amaaaan napalım ya moduna geçtik :D 

28 Nisan :Mayıs ayı aktivite plânı yapma mutluluğu. Ramazan da bitiyor olduğuna göre ailece, arkadaşlarımla, annemle bol bol sokaklara akmayı hedefliyorum.

29 Nisan : Laleler bitmeden parka gitmenin mutluluğu. Üzerine deniz kıyısında yürüyüş. Daha ne olsun? 


30 Nisan : Yemek bulma mutluluğu. Akşam hiç yemek yapasım yoktu. Bir makarna haşladım ama yanında ne olacak bilmiyorum. Derken sabah annemin verdiği dolma geldi aklıma. Ay bende bir mutluluk. Çok şükür bu akşam da doyduk ;)


Eveet, bir ay geçmiş bile. Ramazan da bitmek üzere. Umarım gelecek ayı çok daha verimli geçirebilirim. Ve de daha az stresli. Dua edin de kiracımız ev bulup çıkabilsin. 

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Çok güzel mutluluk sebepleriymiş. Hele en sonuncusu benim de arayıp bulamadığım. :D Bu Ramazan yemekler hep bendeydi. Onun üstüne kendi sorumluluklarım da eklenince çok yorulmuş hissettim. Yemek işi her gün olunca gıcık iş. Umarım taşınma işleriniz de en güzel ve kolay şekilde sonuçlanır. Sıkıntılarınız kaybolur. Şimdiden kolay gelsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuncusunu yemek yapanlar anlar en iyi zaten :D

      Teşekkür ederim, amin.

      Sil
  2. Kıkırdamalı telefon görüşmesi iyiymiş. :) Umuyorum yeni yerlerinize kolaylıkla yerleşirsiniz. :)

    YanıtlaSil
  3. İnşallah en kısa zamanda yeni evinize geçebilirsiniz. Amin.

    Arkadaşlarla telefonda kıkırdamalı sohbetler çok keyifli oluyor. Ben de arkadaşımla konuşurken bazen o kadar kaptırıyoruz ki telefon kendiliğinden kapanıyor. Sonra tekrar arama ve sohbete devam etme :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin.

      Bazen kulağım ağrıyor konuşurken :)

      Sil