Kargo Şirketleri Bize Çalışıyor

Kasım 13, 2020

Ütülenmeyi bekleyen kırmızı kareli masa örtümle bakışıyorum. (Annemle Kürşad çok gülüyorlar bana bu masa örtüm, salonum, mutfağım dememden ötürü. Masa örtüsü değil masa örtüm. Sanırsın ben örtüneceğim onunla :D) Üzerine aldığım şeffad plastik örtü de gelir yakında. Minik masayı kurduğumuzda (bak masam demedim, aferim bana :) üzerine serip,  sonra dün sipariş verdiğim bambu tabakları üzerine yerleştirdiğimde acaba nerede olacağız diye merak ediyorum. 

Karavanda hafif ve kırılmaz olsun diye plastik tabak almıştık.  Bir de piknik çantamdaki melaminlerim vardı. Plastik saklama kutularım. Ve fakat bir an plastikle kuşatılmış hissettim. Bambu tabak ondan :) Gerçi daha çok kullan at kâğıt tabak kullanmam gerek zira bir karış bile olmayan o lavaboda bulaşık falan yıkanmaz :)

Evin her yeri birşeylerle doldu. Yeni alınanlar kadar sağa sola sıkıltırılmış fazla kullanılmayan eşyalar da ortalığa döküldü. 

Kamp sobasının başında battaniyelere sarınmış açık havada kestane pişirme hayallerim günümü güzelleştiriyor. 

Elektrik hesapları yaparken Can beni güldürdü. İki laptopa elektrik nasıl yetiştirecekmiş konusuyla uğraşmaktaydı. Ne iki laptopu o dedim?  Sanırım sürekli izlediğim küçük ev videolarına takılmış kafası,  orayı ev gibi gördü :) Biz ne zaman tatile bilgisayar götürdük ki,  en fazla gameboy tarzı birşeyler vardır yanımızda. Kitaplarımız, scrabble, iskâmbil destesi, kâğıt kalem.  Zaten bu mevsim de bir ya da iki gecelik kaçamaklar düşünüyoruz sadece. 

İşte bizde haller böyle. Ay başına yetişecek umarım karavan. Şu an deniz kıyısına park etmişiz, soğukta kimseler yok, dalgaların sesi ile uyuyoruz düşlerindeyim. Can'la o minik yatakta uyuyabilirsek tabi.

Kırmızı kareli örtü karşımda. Aklımda güzel düşünceler. Balkon paket doldu yine . Yarın bakarım neler gelmiş diye.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Bu sahiplik eklerini ben de cok kullanirim. Bunu da yazınızı okurken farkettim. Ayni ben de böyleyim diye dusundum. Ne güzel bir hayal. Fakat soğukta biraz zor olacak gibi🙂 yine de bir tablo gibi baktım uzaktan size, pek hos göründunuz gözüme. Insallah hayal ettiğiniz yerde olursunuz önümüzdeki ay. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarısı çok soğuk olursa içeride ısıtıcımız var Bigudili Anne, camdan bakarız manzaraya :) Gerçi ben kışın bile balkonda çay içme meraklısı olarak şansımı sonuna kadar zorlarım dışarıda :D
      Teşekkür ederim, benden de sevgiler :)

      Sil
  2. Eyooo, muhteşem olacak yahu 🧿👏👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evimi çok seviyorum ama neredeyse içinden hiç çıkmaz hale geldim Sevda, pek de sağlıklı değil bu durum. Yollara çıkmak iyi gelecek sanki.

      Sil
  3. Hayallerinden çok daha güzel olsun umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir dilek bu Mehtap, umarım öyle olsun :)

      Sil
  4. Karavanın adım sesleri yavaş yavaş duyuluyor :) Kendi gelince merak ediyorum nasıl içerikler olacak diye :) Kazasız belasız, sağlıklı, eğlenceli; günübirlik, çok günlük niceleri olsun dilerim :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum Mutlu :) Genelde youtube kanalları var karavanla gezenlerin. Ben de video çekerim ihtimal ama yazı ve fotoğraf ağır basar sanırım.
      Yalnız nefis bir doğumgünü hediyesi geldi Can'a, hımmm, artık uçmazken de etrafı havadan görebilecek :)
      Teşekkür ederim harika dileklerin için, umarım öyle olur. Benden de sevgiler :)

      Sil