Kitap Salı

Eylül 15, 2020

Bu hafta (on beş gün diyelim geçen hafta da yazmamıştım sanırım.)blog arkadaşlarımın kitaplarını okudum. Bakalım kimleri okumuşum.

 
İlk kitabımın yazarı Deep. Deneme yazılarını keyifle okudum. Uçuşan düşüncelerinin peşinde savruldum, gülümsedim,   eski Türk filmlerinden nostaljik eşyalara, aşktan sanata, yüz yıl öncesinden yüz yıl sonrasına bir çok konuyu düşünürken buldum kendimi :) Kalemine sağlık Deep.


İkinci kitabımın yazarı Yıldız. Sibel yani :) Senelerdir Yıldız dediğimden benim için öyle :) İçimi sımsıcak yapan öykülerini bir çırpıda okudum . Birkaçı komik, çoğunlukla duygusal,  içleri bilgilerle zenginleştirilmiş güzel öykülerini çok sevdim.Kitabının gelirini Darüşşafaka Eğitim Kurumlarına bağışlaması da yüreğimi aydınlattı.

Minik bir okumayı da koyayım buraya. 




Sırada yüz yüze görüşmüş olmasak da  çooook uzun zamandır tanıdığım sevgili Bahar'ın kitabı var. Bloğundaki,  insanın tam yüreğine dokunan, ifade edemediği hislerinin kıyısından dolaşıp evet işte böyle bir şey dedirten,  uçuşan düşüncelerin peşinden koşan koşarken yakalayamayacağını bilse de ulaştığı yeni yerleri kendisine katan yazılarını çok severim. Kitaptaki temiz ve duru hikâyelerini de ayrı sevdim.  Eh, seveceğimi de biliyordum zaten :)


Son olarak da içinde benim için çok özel notu ve imzası ile hediye gelen sevgili Müjde'nin kitabı var. Bloğunda keyifle ve heyecanla takip ettiğim hikâyesini yeniden aynı keyifle okuyorum. Bir tek içinde onun çizimlerini aradı gözüm :) 

Bu haftanın salı yüksek oranda gurur ve mutluluk içeriyor. Hepinizin  kalemine sağlık canım arkadaşlarım.  İyi ki bloglarımız var, iyi ki bloglarda yollarımız kesişmiş, biririmizin hayatlarına dokunmuşuz. 


Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. çok güzel etmişsin ne de güzel keyifle okumuşsun

    YanıtlaSil
  2. bloglardan böyle güzel yazarlar çıktığını bilmiyordum bak. :) hemen sipariş vereceğim, kitap okuma hevesimi geri getirdiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, hazır heves gelmişken hemen almalısın :)

      Sil
  3. Handancığım, öncelikle çok teşekkür ediyorum. Biliyorsun o özel notta ve sonraki e-mailimde de söylediğim üzere benim için önemli olan senin okumandı. Reklam ya da tanıtım nedir ki? Kısmetimde varsa olur, kısmetimde yoksa isterse 1 milyon kişi paylaşsın yine olmaz, yine olmaz. Kısmetinde olmayan Ağustos'ta denize girse balta kesmez buz olur derdi rahmetli annem:) aslında Begonvilli Ev'e yorumlar bırakan tüm arkadaşlarıma göndermek isterdim ama kendi imkanımla bastırmadığım için yayınevi bana sadece 2 adet gönderdi. (yeminle) dolayısıyla herkese almaya kalkarsam baktım kitabımı hep kendim sipariş vermiş olacağım:)))))hatta kızkardeşimle böyle konuşup güldük...o yüzden ne olur diğer arkadaşlarım darılmasınlar, gücenmesinler. O kadar iyi hatırlıyorum ki, senin gerek Karpuz Apartmanı, gerek diğer dizi hikayelerime yorum bırakmadığını bölüm yok. Sen bu konuda bir ilksin. Bir gün bile "bu bölüme de yorum bırakmayayım üşendim yahu" demez mi insan? Sen demedin:)))
    Ay çenem düştü, zaten sana hep uzun yorum yaparım hep :)))
    Bu arada kitabımdan çok gözüm uğur böceği ojelerine takıldı, oh çok havalı beybisi, güle güle kullan.
    Unutmadan keyifli okumalar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz seni tanıyor ve biliyoruz Müjde için rahat olsun :) Zaten ben influencer değilim bişi değilim, kendi halimde sevdiğim bir kaç arkadaşıma yazıyorum, sevdiğim şeyleri paylaşıyorum.

      Ah, ojeler suya dayanır mı, çıktılar çoktan :D

      Sil
  4. Ve de sevgili Deep, Yıldız (ben yıllardır gerçek ismi de Yıldız sanıyordum:)))) ve sevgili Bahar'ın kitaplarını ben de okuyacağım. Merakla bekliyorum. :)))Hepsinin yolu açık olsun. :)

    YanıtlaSil