Ne Var Ne Yok :-)

Ağustos 26, 2015

Yaza girerken elimde olan yapılacak işler listesi yaz biterken aynı duruyor. Okul açıkken "yaz gelsin de öyle" dediğim her şey şimdi "okullar açılsın da öyle"ye çevrilmiş durumda.

Bilgiç'in okulu haftaya açılıyor. Bu sene teog senesi. Aynur'dan duyuyorum öğrencileri yaz boyunca kurslara dersanelere gitmişler. Bizimkisi henüz sınav moduna bile girmedi. Yaz tatilinde ders çalışmasını zaten istemiyorum, bence uzun bir sene öncesinde iyice dinlenmesinin yerini hiçbir şey tutamaz ama okul boyunca bakalım dikkatini legolardan, nurflerden, robotlarda falan ayırıp da nasıl odaklanacak.

Metos başka bir alemde. Onu sonra uzun uzun yazarım.

Neyse en azından çekiliş hediyelerimi göndermeyi başardım. İki kişinin eline ulaşmış bile. Çam sakızı çoban armağanı. Kitaplar kendi kütüphanemdendi . Önce paketleyip sonra dağıttım, yani kime ne gönderdiğimi bilmiyorum :-) Minik defterler wwf den alındı, dünyamıza faydalı bir yere gitsin parası diyerek :-) Bilezikleri de ben yapmıştım. Eh, benim takı işinden ne kadar anladığım malum, lastiğin üzerine boncukları dizdim ama dizerken takan kişilere mutluluk, huzur ve şans getirsin diye dua ettim, uğur bileziği olarak atın çantanıza takmasanız da:-)

Şimdi kalkıp işlerime başlayayım ben.

Hepinize günaydın. İşlerinizin tıkır tıkır yürüdüğü, keyifli bir güne açılsın sabahınız :-)

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Günaydın :) Ben de alırım yakında o zaman oleyyyy :D

    YanıtlaSil
  2. Bak Metos'un hangi alemde oldugunu merak ettim simdi:)

    YanıtlaSil
  3. iyi akşamlar
    çenebaz

    YanıtlaSil
  4. Ben takıyorum hiç öğle çantanın bir kenarına atılacak gibi değil tam benim renklerimi içeriyor. En geç haftaya kitaba da başlarım, şu düğüne gelen misafirler gittikten sonra başlanacak. Tekrar teşekkür ederim. Metoş ne durumda merak ettim, eminim yine farklı bir konuya odaklanmıştır. Günaydın......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan, oku Sevinç :-) Metos kendi bloğunda anlattı, oradan bakabilirsin :-)

      Sil
  5. ben okuyana kadar perşembe akşamı saat 21. oldu canım.
    bayılıyorum senin yapılacaklar listesine ve düzenine,
    iyi geceler
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ya sen ne tatli bi kadinsin ya.sen hep yaz tamam mi .cumlelerin hic birakmasin bizi.

    YanıtlaSil