Seni Sevdim 2023

Aralık 31, 2023

Uzun uzun yıl özeti yazıyordum ki sildim hepsini. Zaten anlatmışım burada zamanında tekrara gerek yok.



2023 bende değişim senesi oldu. Rejimi bıraktım. Yeni müzik grupları keşfettim. Depresyon yaşadım. Koza örmüş gibi oldum. Dansa başladım. Dansımı paylaşmaya başladım ve hayatıma bi heyecan geldi. Bu da başka bir sınav oldu. Kendime dur deme, abuk subuk lâflara gülüp geçebilme, hırsa kapılmama gibi konular çıktı önüme. Kapalı, korunaklı bölgem biraz fazla afişe oldu. Sonra bu afişe olma korkusundan yıllardır kendimi sınırladığımı fark ettim. O zaman düşündüğüm kadar güçlü değilmişim fikri dank etti kafama .

Ve bütün bu sorgulamaları, değişimleri, gerilimleri , heyecanları ve hatta depresyonu sevdim. Zira ot gibi yaşamadığını hissettirdi bana.

Hayat bana karşı hep çok cömert oldu. Benim de her zaman en büyük dileğim çevremdekilere bu duyguları yayıp onlara güzel dokunuşlar yapabilmek . Sahip olduklarım maddi ya da manevi çevreme de ulaşmadıktan sonra, bir arkadaşımı gülümsetmedikten, yolu bloğum düşen birisine minicik bir hayat ışığı vermedikten sonra dünya üzerindeki yerimin ne kıymeti var. Yaşıyoruz ve öleceğiz.

İşte böyle bir sabah. Ev sessiz. Erkeklerim geç yatmışlar.

Akşam geleneksel olarak annemde buluşacağız. Son hazırlıklarımı yapacağım. Dün akşam bi enerjiyle mutfağa girdiğimden çoğu işimi halletmiş olmanın huzuru var içimde.

Az sonra çıkıp kahvaltı için eksik şeyleri alacağım. Metehan'ın misafiri de var, bugün evimizdeki gençlik ateşi yüksek. Gençleri öyle seviyorum ki. Enerjileri, heyecanları bana mutluluk veriyor. Çocuklarımın pırıl pırıl arkadaşları yüreğimi aydınlatıyor.


Hepinize günaydın. 

Gülümseyen bir pazara açılsın sabahınız.


Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. hoplaya zıplaya dans ederek geçirdin yılı diye aklımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oraya varana kadar bayağı süründüm ama

      Sil
  2. yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum:) senin enerjin de her zaman bana iyi geliyor, maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duymak beni hep çok mutlu ediyor. Mutlu yıllar Bahar :)

      Sil
  3. 2023'de senden ilham aldığım çok an oldu, bence hayatın hakkını güzel veriyorsun. O halde hoş gelsin 2024, mutlu yıllarr 💐🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz hakkını vermek için elimizden geldikçe çabalıyorum, seneye yine yılmadan, bezmeden devam edelim çabamıza :) Mutlu yıllar :)

      Sil
  4. Canım Handan <3 Öyle iyi geliyor ki şu blog bana ve bence hepimize :) Kocaman bi maşallah ve aynen devam et diyorum! Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ceren, çok mutlu oluyorum bunu duyduğumda . Mutlu yıllar canım.

      Sil
  5. Yine bol enerjili güzel bir yıl diliyorum sana Handan, iyi yıllar...

    YanıtlaSil
  6. Yeni yılın kutlu olsun! Gün aşırı aldığım mutluluk vitaminim olan blogun için teşekkür ederim.
    Benim

    YanıtlaSil