?

Aralık 15, 2023


Bu sabah ne fark ettim biliyor musun Sebastiyan, yaşadığım ne varsa şanslı bir insan olmama bağlıyorum. Hayatımda elde ettiğim ne varsa benim yerimde başkası da doğsaydı elde ederdi gibi . Akıllı ve güzel kızım diye büyütüldüm. Hep akıllı ve güzel olduğumu hissettim ama bunlar benim başarılarım değil, hayatın bana sunmuş olduğu hediyeler. Sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Çevremde harika arkadaşlarım oldu. Mahallem İstanbul'un en güzel yeri bence. Pozitif bakış açım da hem bu güzelliklerin hem de beyin kimyamın bir sonucu. İyi de o zaman ben etkisiz eleman mıyım ?

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. İyi de sen olmasan tüm bunların bir anlamı olacak mıydı??
    Hayır.
    Yani birde böyle düşün durumu.
    :)

    YanıtlaSil
  2. varlığın bu güzelliklerin başlangıcı:)

    YanıtlaSil
  3. Senin sahip olduğun koşullar ile dünyaya gelip her şeyi heba edenler var. Elindekileri değerlendirmek, korumak, kaybetmemek, şansını değerlendirmek önemli. Şanslı olduğunu kabul edeceksek bile o şansı heba etmeyip iyi değerlendirdiğini de göz ardı etmeyelim canım Handan :)

    YanıtlaSil
  4. şeylerin bütünlüğü gibi bir laf etmek istedim ama bu yazıya uygunluğunu düşünüyorum. ama ne güzel şeylerin bütünlüğü.

    YanıtlaSil
  5. Bütün bu güzellikler bir araya gelip sen oldun. Hülya

    YanıtlaSil
  6. Sadece iyi insanlarla karşılaşmış olmanın mutlu olmak ve mutluluk verdiğini sanmıyorum. Aynı şekilde biz de başka insanlar için " İyi insan" kategorisinde olmamız gerekir Bu mantıkla bakınca. Ee bu da etkisiz eleman olmaktan çok uzak bir durum :)

    YanıtlaSil
  7. Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  8. İyi şartlarda da büyüse insan çok farklı bir kişilikte olabiliyor.

    YanıtlaSil