Buluşmalar, Koşturmalar

Aralık 18, 2023

Yine bir aralık koşturmacasına girdim, hediyeler, paketler, koliler falan. Araya bir de arkadaşımın kızına doğumgünü partisi plânlaması girdi, davetiyelerini yaptım, hazine avı ayarladım falan. Cuma günü de geleneksel yılbaşı partimiz var üniversite arkadaşlarım ve çocuklarıyla. Şimdi onun moduna geçeceğim.


Dün Parıldayan Çiçek bloğunun sahibesi sevgili Zehra ile buluşma kaçamağı yaptık. İstanbul'a gelmeden mesajlaşmıştık, dün akşam buluştuk. 


Enerjisiyle, ışıltısıyla, tam beklediğim gibi , çok tatlıydı : )Bana bir de kitap hediye etti, Transit Yolcular diye, gezi çılgını birisine de tam yakışan bir isim. Keyifle sohbet ettik.

Bu sabah güneşi görünce kalın kalın giyindim annemi koruya sürükledim. Biraz yürüdük, sonrasında oturup tostumuzu kekimizi yedik. Arada koru kaçamağı iyi geliyor. Giderken kendimizi zorlasak da dönüşte iyi ki gelmişiz diyoruz .









Şu an biraz dans ettikten sonra pestil vaziyette yatmaktayım, Can'ım olsa sen yirmi yaşında mısın , dur biraz derdi ama yok, Çin'e gitti , bişi diyemez :D Yorulunca durup biraz dinlenince yine kalkıyorum ayağı :)

Şimdi şu masanın üzerindeki dağınıklığımı toplayayım biraz daha. 

Yarın öğleden sonra orta okul -lise arkadaşımla buluşup Sirkeci'ye gideceğim. Normalde dört kişi buluşurduk, biri Almanya'da bir Amerika'da olunca ikimiz buluşalım o zaman dedik. 

Okul arkadaşları konusunda ballıyım. Hımmm düşündüm de mahalle ve iş arkadaşı konusunda da öyleyim. Ve Can'ın devre arkadaşlarının eşleri konusunda da. Blog dünyasında da. En büyük zenginliğim ailemden sonra harika arkadaşlarım olabilir :)

 Hepinize iyi geceler. Becerebilirsem bir ara Almanya fotoğraflarını yükleyeceğim, masal gibi bir kasabaya gitmiştik. 

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Buluşma şahaneymiş. Arkadaşlık gibisi yok her yaşta.

    YanıtlaSil
  2. Selam İstanbul gezimin en mutlu ettiklerinden Handan ile görüşmem oldu. Sevgili Handan senle sohbet etmek çok güzel. Ankara'dan sonra İstanbul ve Handan sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok mutlu oldum, en kısa zamanda yine buluşuruz umarım :)

      Sil
  3. Gece gece fotoğraflar içimi açtı:)

    YanıtlaSil