Süper Babaanne'den Sürahi Hanım'a Handan'ın Konser Halleri

Haziran 04, 2023

Dün konsere gittik. Evde nane molla dolanırken konser denince akan sular duruyor tabi. Sanki kırgın olan ben değilmişim gibi zıplaya bağıra kafa sallaya ilk üç şarkıya girdim. Yanımızda tek başına gelmiş bir delikanlı vardı " Ne enerjiksiniz " gibilerinden birşeyler söyledi :) (Ah çocuğum sen beni bi de bugün gör, nene dersin :) Eee dedim " Bu benim dördüncü , yok pardon beşinci Manowar konserim, burada eğlenmiycez de nerede eğleneceğiz " Tüm konser boyunca yan yanaydık, konser biterken selfi çektirdik  :D 



Konserin en merakla beklediğimiz yeri Joey'in konuşmasıydı. Atatürk'ün bizlere mirasının 100. yılını kutlaması ise tam bir süprizdi. Canımsın Manowar:)

Bir de yağmur başlamasın mı o arada. Önce hafif hafif iyiydi ama gitgide arttı, iliklerimize kadar ıslandık eve dönene kadar.



Bu arada instagramdan tanıdığım sevgili Zeynep'in de konsere gideceğini biliyordum. O kalabalıkta karşılaşmayız herhalde diyordum. Çıkışta yanımda giden birileri bu havada feribot çalışır mı diyorlardı. Yaş ilerledikçe bende başkalarının sorularını cevaplama hastalığı başladı, eheheh, bi diğer adına da yaşlılık deyorlar ama biz sendromda kalalım :D Yoo, bu havada vapurlara bir şey olmaz diye kafamı kaldırıp baktım, aa, Zeynep'e benziyor bu kız. Zeynep sen misin dedim o da tanıdığıma şaşırdı. 

İşte böyle bir konserdi. Şimdi bağırmaktan ağrıyan boğazım, kafa sallamaktan tutulmuş boynum ve zıplamaktan kıpırdamaya mecali olmayan bacaklarım ve ben evde viks kokuları eşliğinde yatıyoz. Allah akıl fikir versin bana ne diyim.

Yok yaaa, demiycem öyle.

Allahım, yaş gelmiş neredeyse elli üçe, sen bana hâlâ konsere gitme isteği, müzikle zıplama ve bağıra çağıra şarkı söyleme enerjisi ,bilet alabilecek maddi imkânı, benimle konsere gelecek harika kardeşler, oğullar ve kaderine küsmüş bi kocayı (:D) verdiğin için teşekkür ederim, daha nicelerine gideyim inşallah. Amin.



Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Oh ne güzel yapmışsın! Enerjin ve motivasyonun hep artsın, hiç azalmasın :) Yorulsan da bir dahaki konser fırsatına kadar geçer gider o yorgunluk :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi cumartesi günü Johnnyciğimi bekliyorum :) Konser gelirlerini depremzedelere bağışlayacaklarını söylerek gönlümde daha da bi taht kurdular :)

      Sil
  2. Konuşması gerçekten mükemmel olmuş, uzun bir metni Türkçe ezberlemesi, Atatürk'ten bahsetmesi büyük incelik.
    Ben metal kültürüne hiç giremedim, bambaşka bir tutku bu. Duyunca bazı parçalar hoşuma gider ama çok bilinen isimler hariç diğerlerini bilmem; mesela Manowar'ı ilk kez senen duydum. Enerjiniz hiç tükenmesin, ne güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son geldiği hariç genelde konuşuyor özenle. Ama Atatürk ve 100. Yıl ile kalbimizden vurdu :) Sana acilen slow metal listesi yapayım ben , en güzel şarkılar orada. Sonra yabaş yavaş hızlanırız :D Manowar dinlerken insanın sırtı dikleşp adımları güçleniyor :)

      Sil
  3. daha çok gitmelisin ben senle gitmiş gibi hissediyorum, bir gün beraber de gidelim sonra ben sana sürerim kas gevşetici sen bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay yapalım . Sen bak, şuna gitmek istiyorum de, ben gelirim seninle :)

      Sil
  4. Bayıldım yaa, zaten enerjine de ayrı hayranım Handan Ablacım, maaşallahımı bırakıp gidiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir konser günü olmuş,arkadaşa rastlamak ta tadı tuzu olmuş bu güzel günün 😃

    YanıtlaSil
  6. Çok şaşırdım gerçekten :D Gerçi Instagram üzerinden tanıdığım birkaç kişiyi daha gördümdü. Valla hiç de ellilerinizde filan göstermiyorsunuz ne babannesi ya. Gerçekte daha da genç görünüyorsunuz.
    Bence hepimiz her yaşta böyle olmalıyız. Ben şu yaşa geldim artık emekli oldum gibi şeyleri sevemiyorum hiç. Enerjiniz hiç eksilmesin, başka konserlerde karşılaşmak üzere umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten şu yaşa geldim şöyle olmalıyım zihniyeti insanı yaşlandırıyor. Ama onun yanı sıra küçük farklılıkları hissediyor insan kendisinde :)

      Seni gördüğüme çok sevindim. İliklerimize kadar ıslanıyor olmayaydık oturup bi çay içerdik :)

      Sil
  7. oh ne iyi yapmışsın ne yaşlısı maşallah harika görünüyorsun. Hülya

    YanıtlaSil
  8. ooo eski metalcilerden kim kaldııı :)

    YanıtlaSil