Nihayet Buluştuk :)

Haziran 08, 2023

Sevgili Evde Yazar ile neredeyse yan yana mahallelerde oturuyoruz ama bir türlü buluşamamıştık . Yine buluşalım, bak bir türlü olmuyor diye yazışırken , şunun adını koyalım da buluşalım dedim. Anında kararımızı verdik, ayarlamamızı yaptık :) 


Çaylarımızı aldık, balkona çıktık. Yeni bir araya gelmiş gibi değil de yeniden buluşan eski dostlar gibi hiç aralıksız sohbet ettik. 

Bana nefis bir sardunya ( Fotoğrafta sağdaki çift renkli güzellik ) , bir de kolye getirmiş. Her ikisine de bayıldım. Ama buluşmamızda daha çok bayıldım.

E, artık arayı çok açmadan birşeyler yaparız diye düşünüyorum. 

İyi ki blog açmışım dediğim günlerdendi .

Bu blog bana ne güzel insanları getirdi, iyi ki varsınız :)



Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Yaaaa ne iyi yapmışsınız :) Balkon da balkon ama Handan yaaaa!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben Ceren ben de sizinle görüşmeyi çok istiyordum güzel teklifiniz hep aklımda diğer yandan taşınma telaşı ve İstanbul’a bir daha gelemeyiz siz taşınmadan gelelim diyen misafirlerim ve çocukların mezuniyet kosturmacasından fırsat bulabilecekmişim bilemiyorum Handan Hanımcım😔 Gönüller bir olsun da dilerim görüşüp tanısabiliriz sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ceren. Şimdi hemen dur bir düşün, uygun gününü söyle. Eğer bana da uyarsa hemen buluşma ayarlayalım. Sana yakın bir yerde yaparız. Aklımızda kalmasın :)

      Sil
  3. Arkadaşlığınız daim olsun, bol sohbetler

    YanıtlaSil
  4. ay ay balkonun ve senin güzelliğin!

    YanıtlaSil
  5. Benim için de harika bir gündü. Harika ev sahipliğin, nefis böreklerin ve keklerin, güler yüzün ve şahane balkon manzaran için çok teşekkür ederim. Evet iyi ki bu sefer de ertelemedik :) Teşekkürler her şey için ve teşekkürler sevgili bloglarımız :)

    YanıtlaSil
  6. nice güzel paylaşımlarınız olsun:)

    YanıtlaSil
  7. Bütün güzel insanlar blog aleminde toplaşmış gibi, günlük hayatta neden bulamıyoruz birbirimizi bilmem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kabuğumuza çekilyoruz günlük hayatta sanırım.

      Sil