Günah Çıkartmam Gerek:-)

Temmuz 28, 2015

Ama Aynur çok güzel şeyler yapmıştı ve ona ayıp olmasın diye mecburen (!) hepsinden de yemem gerekti tabi. Oğluşumun yaptığı çızkeyki ne ara bitirmişim bilmiyorum hakim bey. Ben suçsuzum :-)

Hem metabolizmamı hızlandırmam gerekiyordu, yemedikçe yatıyor benim metabolizma.

Üstelik şu an o kadar açım ki sanırsın başkası yedi benim tabaktakileri.

Yetkililere soruyorum, mide küçülmesi nassı bişeydir, bu mide bir hafta yemeyerek çekmez mi hiç, neden kendini işkembe sanmaya devam eder? Bi zahmet yanıtlayıversinler bu sorularımı.

Şimdi ben su içmeye gidiyorum.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. ahaahaaaaa:):)ama bu sayilmazki..sayılmaz sayilmaz:):) mesela bende bugün öğle yemeğinde ağlayan kek varmış yazık ağlamadın dedim yedim..öğleden sonrada bölge antep baklavası göndetmiş ve üstelikte antepten gelmiş yazık o kadarydan gelmiş yedim...ama bunlar sayılmazki zaten:):)

    YanıtlaSil
  2. Yaz kizim: Sanigin bu sucu ilk isleyisi oldugu ve sucunu itiraf edip pismanligini dile getirdigi icin, iyi hali gozonune alinip, beraatine, sucu tekrar isledigi taktirde, Mevlude'nin goz hapsine ve caydirici olmasi acisindan butun tatli turlerinin yapilip, sanigin el ve ayaklari baglanarak karsisinda mideye indirilmesine oy birligi ile karar verildi. !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A ha ha, ceza feci caydırıcı olmuş Mevlüde, korktum valla :-)

      Sil
    2. Bu hakim cok acimasiz ona gore :)) Sen daha burda boyle yaparsan tatilde nasil tutacagiz seni bilemedim ki ben simdi? :))

      Sil
    3. Valla haklısın Mevlüde, şimdi böyleysem tatilde gelsin bademli kurabiyeler gitsin karpuz reçelleri olacak :-)

      Sil
  3. Eheh Uf ben de öyleyim yaa :D

    YanıtlaSil
  4. O cızkeyk i bir yıl süre ile tekrar yiyemeyeceğimiz için suçlu değilsin, değiliz. Diğer yemeklere gelince hepsi duruyor, mideler küçülmüş bence.

    Aynur k.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değiliz değil mi Aynur :-) ( Nasıl idare edeceğiz o bir sene biz, of of :-)

      O kadar uğraşıyoruz , biraz küçülse hiç fena olmayacak :-D

      Sil