Nihayet Moda Girdim

Temmuz 21, 2015

Eski bir yazıyı yeniden yürürlüğe sokma zamanı gelmiş de geçiyor..

İşte şu yazıyı :)

Sabah tartıldım, Bilgiç'i doğurduğum kiloya az kalmış. Metos'u doğurduğum kiloyu geçeli de çok olmuş..

Evdeki tatlı stoğunu tez elden gözümün önünden kaldırıp, o kadar oruç tutarken hiç küçülmemiş olan mideme bir ayar çekmem lâzım.

Bol su şart !

Belki ideal kiloma ulaşabilmek için yirmi kilo vermemin pek bir imkânı yok ama 9 kilo giderse de ben mutlu mesud yaşayabilirim, dizlerim de ağrımaz, Sürahi Nine gibi yürümekten kurtulurum.

Tamam mı :D


(Bu fotoğrafı da ilham versin diye buraya koydum ama şimdi yirmi kilo versem de bu hale gelmemin imkânı yok, moral bozucu oldu biraz neyse artık :)

Benzer yazılarım

24 Yorum yap

  1. canım benim de 15 günde 5 kilo vermem lazım. bu gün start aldım tam bunun üzerine oldu bu yazı. bakalım verebilecekmiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa, hadi Nihal, birlikte deneyelim. Ben o kadar yüksek tutmadım hedefimi ama seni destekliyorum arkadaşım :D

      Sil
  2. Herkeste aynı düşünce ve arzular fazlasıyla eş zamanlı baş gösterdi benim de vermem lazım kilo, öyle hissediyorum ve istiyorum eski fotoğraflar ne kadar baz alınabilir bilmiyorum ama o fotoğraflar kişiyi hevese getirmek için çok gerekli gerçekten:) Kolaylıklar dilerim sevgili adaşım:) Sevgi ve selamlar kocaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok enteresan bir kiloya kadar idare ediyor da o bir kilo geçer geçmez sanki geceden sabaha şişman hissediyor insan kendisini Handan :) Akıp gitsin kilolar , biz de ferahlayalım. Benden de sevgiler adaşım :)

      Sil
  3. Haklısın Handan benimde midemde bir gram küçülme yok....nasıl oldu anlamadım gitti....bende bugün limonlu suya başladım hadi hayırlısı :))

    YanıtlaSil
  4. Hııı diyetisyen kontrolünden yarım saat evvel geldim karşımda bu yazı. Verirsin arkadaşım bak benim 7 kilocuk gitti. Geriye 11 kilo var tez elden kaybedilmesi gereken. Kadının azminden hiç birşey kurtulamaz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel Sevinç, darısı başımıza :-) Kurtulamaz di mi :-)

      Sil
  5. Çok zayıf ve güzel gördüm seni :)

    YanıtlaSil
  6. ;) kolay gelsin ben de ciddi şekilde uyamasam da dikkat ediyorum bir aydır, tartıda fark oldu mu bilmiyorum ama ;) neyse hergün bir kase sütlü yulaf yemeni şiddetle öneriyorum. Yediklerini değiştirmesen bile sadece yulafı hayatına katarak kilo verdiğini göreceksin. Üstelik çok faydalı bütün ünlü diyetlerde yer alıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yulaf kepeğinden bir şeyler yapmayı plânlamıştım ama bunu da ekleyeyim listeme GeCe . Şu anda tablet göbeğime gömülmüş vaziyette duruyor, bir şekilde düzeltmem lâzım bu durumu:-)

      Sil
    2. Yulaf kepeği ile benim yediğim aynı mı bilmiyorum valla ben tr deyken eti nin lifalif mi ne onu almıştım süte kat ye o kadar, içine az şeker de koyuyorum ben bu halde çok doyurucu oluyor

      Sil
    3. Yok, yulaf kepeği un gibi bir şey, yumurta ve peynirle karıştırılıp omlet gibi pişirilince çok lezzetli bir kahvaltı oluyor GeCe. Diğerini de ayrıca alacağım:-)

      Sil
  7. Hadi hayırlısı. Sağlıcakla İnşaallah.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Hayalperest :-) Epeydir yoktun, özlettin kendini:-)

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Amin Merve. Şimdi anneme gidiyorum, o iradeye pek ihtiyacım olacak:-)

      Sil
  9. ramazanda biraz verdim ama kısa sürede yine eski yeme moduna geçtim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ramazanda kilo almıyorum ama ekmek ve tatlılara bünyem alıştığı için biter bitmez aynı şeyleri bu sefer gün boyu yiyebildiğimden ters tepiyor Bahar:-)

      Sil
  10. handan burada çok güzelsin,ha gayret!yaklaşmak bile mükemmel yani:)
    derdimiz ortak bu arada:))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Havva yirmi kilo verince yirmi yaş gençleşeydik, iyiydi :-) Başladık bakalım, ne kadar gidecek :-)

      Sil
  11. Basarirsin sen.resimde nasil guzelmis ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni evli hallerim Mehtap :-) Gerçi çok da emin olamadım şimdi hamilelik başı da olabilir bak:-) Ha ha ha, yaşlanmışım, çok zaman geçmiş üzerinden :-)

      Sil